Εργένικη κουζίνα: Σαλάτα με μέντα και τσίλι

13 Φεβρουαρίου 2013
By
Καυτερή και δροσερή ταυτόχρονα, η σαλάτα αυτή στέλνει ένα σαφές υπονοούµενο. Στο τέλος, θα κερδίσουν η δροσιά της µέντας και η... αναπνοή σας Υλικά (για 2 άτοµα)
  • 1 σαλάτα
  • 1 κόκκινη λόλα
  • 1 κόκκινη καυτερή πιπεριά (τσίλι)
  • 1 φλ. του καφέ έ.π. ελαιόλαδο
  • 1/3 φλ. του καφέ λευκό ξίδι
  • αλάτι
  • 1 κ.γ. µουστάρδα της αρεσκείας σας
  • 5 φύλλα φρέσκιας µέντας
Εκτέλεση Βγάζουµε ένα ένα τα φύλλα από τη σαλάτα και τη λόλα και τα βάζουµε σε µια µπασίνα µε κρύο νερό για 10 λεπτά, ώστε να καθαρίσουν και να «ζωντανέψουν». Ξεβγάζουµε και στραγγίζουµε καλά ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Gourmet


GD Star Rating
loading...

Tags: , ,

Comments are closed.