Κέικ πορτοκαλιού (με ολόκληρα πορτοκάλια) – Ελληνικών εσπεριδοειδών εγκώμιον!

22 Ιανουαρίου 2012
By
Υλικά
  • 2 πορτοκάλια. Επειδή θα τα χρησιμοποιήσουμε ολόκληρα, είναι προτιμότερο να είναι βιολογικής καλλιέργειας και φυσικά ακέρωτα.
  • 2 φλιτζάνια ζάχαρη
  • 2,5 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κουταλάκι baking powder
  • 1 κουταλάκι μαγειρική σόδα
  • 1 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας
  • 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (ελληνικό και παρθένο!)
  • 4 αυγά
  • λίγο χυμό πορτοκαλιού + ζάχαρη άχνη
Πλένετε πολύ καλά τα πορτοκάλια. Κόβετε το πάνω και το κάτω μέρος των πορτοκαλιών κατά 1 εκ περίπου και μετά τα κόβετε στα  ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: as crisp as it gets


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κεικ πορτοκαλιου με λαδι, κεικ πορτοκαλι με λαδι, κεικ πορτοκαλιου με ολοκληρα πορτοκαλια, κεικ λαδιου με πορτοκαλι, κεικ πορτοκαλι με ολοκληρα πορτοκαλια, κεικ με λαδι και πορτοκαλι, κεικ πορτοκαλιου με λαδι κι ολοκληρο πορτοκαλι

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας