Κέικ πορτοκαλιού (με ολόκληρα πορτοκάλια) – Ελληνικών εσπεριδοειδών εγκώμιον!

22 Ιανουαρίου 2012
By
Υλικά
  • 2 πορτοκάλια. Επειδή θα τα χρησιμοποιήσουμε ολόκληρα, είναι προτιμότερο να είναι βιολογικής καλλιέργειας και φυσικά ακέρωτα.
  • 2 φλιτζάνια ζάχαρη
  • 2,5 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κουταλάκι baking powder
  • 1 κουταλάκι μαγειρική σόδα
  • 1 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας
  • 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (ελληνικό και παρθένο!)
  • 4 αυγά
  • λίγο χυμό πορτοκαλιού + ζάχαρη άχνη
Πλένετε πολύ καλά τα πορτοκάλια. Κόβετε το πάνω και το κάτω μέρος των πορτοκαλιών κατά 1 εκ περίπου και μετά τα κόβετε στα  ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: as crisp as it gets


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κεικ πορτοκαλιου με λαδι, κεικ πορτοκαλι με λαδι, κεικ πορτοκαλιου με ολοκληρα πορτοκαλια, κεικ λαδιου με πορτοκαλι, κεικ πορτοκαλι με ολοκληρα πορτοκαλια, κεικ με λαδι και πορτοκαλι

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας