Ελιές (σαν) σπιτικές

11 Ιανουαρίου 2012
By

Σε εξαιρετικά λιτή συσκευασία, σε δοχεία των 3 και 5 κιλών, «κρύβονται» δύο ποικιλίες από τις πιο νόστιμες ελιές που δοκίμασα τελευταία. Με τόπο καταγωγής τη Λυγαριά Τυρνάβου, ο παραγωγός Δημήτρης Γραββάνης ξέρει να φτιάχνει νο-στι-μό-τα-τες ελιές Καλαμών και Αμφίσσης. Και οι δύο με σφριγηλή σάρκα, όσο πρέπει σκληρές, μέσα σε άλμη με ξίδι και λίγο λάδι για να διατηρούνται καλύτερα. Μου τις συνέστησαν φίλοι από τη Θεσσαλία και τις βρήκα στο σούπερ μάρκετ «Φωτίου» στην Καρδίτσα, δεν πρόσεξα όμως ότι βγάζουν και πράσινες ελιές Χαλκιδικής αλλιώς θα τις είχα πάρει και αυτές!

 

 
Τηλ. παραγωγού: 6982-61.04.12.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ελιες αμφισσης συνταγες, φτιαχνω ελιες αμφισσης, ελιες αναλατες συνταγη, συνταγη για ελιες αμφισσης, ελιες αναλατες, συνταγη για ελιες καλαμων, πως φτιαχνουμε ελιες αμφισης, πως φιαχνονται οι ελιες αμφισης, πως αλατιζουμε τις ελιες, πως αλατιζουμε ελιες, πως αλατιζουμε ελειες, αρμη πως την κανουμε

Tags: , , , , ,

Τα σχόλια σας