Ελιές ξυδάτες

7 Δεκεμβρίου 2012
By
Οι ειδικοί στις ελιές λένε, πως η σωστή πυκνότητα της οξάλμης είναι 7% αλάτι και η οξύτητα (σε οξικό οξύ) 0,83%.Αλλά για μας τους υπόλοιπους, που δεν είμαστε επιστήμονες, τα πράγματα είναι πιο απλά.   Ελιές ξυδάτεςΥλικά•    3 κιλά ελιές    Για την άλμη•    4 λίτρα νερό•    400 γρ. αλάτι χοντρό•    αλάτι για το ξεπίκρισμα•    300 ml. ξύδι•    ελαιόλαδο όσο χρειάζεται για να τις καλύψουμε •   

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Τα φαγητά της γιαγιάς


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ελιες ξυδατες, ελιες πρασινες ξυδατες, ελιες μαυρες ξυδατες, ξυδατες ελιες, ελιες ξυδατες μαυρες, χονδροελιες συνταγη, ελιες ξυδατες αργυρω, elies jydates, συνταγες για ελιες ξυδατες, συνταγες για της ελιες, xidates elies, σαρδελες παρασκευη, πως γινονται οι ελιες ξυδατες, κοπανιστες ελιες, ελιες στο ξυδι, ελιες πρασινες παρασκευη, elies fournistes sindagi

Tags: , ,

Comments are closed.