Δροσερό γλυκάκι στο πι & φι

12 Μαΐου 2010
By
Πάμε για ένα γρήγορο γλυκάκι στο πι & φι; :)))))))
Photobucket

Ποσότητες δεν θα βάλω, μόνο τα υλικά που χρησιμοποίησα.

Υλικά:
σαβαγιάρ
άνθος αραβοσίτου (βανίλια ή φράουλα) αυτό που είναι χωρίς βράσιμο
φρέσκο γάλα
1 φάκελο ζελέ φράουλα
φρέσκες φράουλες κομμένες σε μέτρια κομματάκια
Για την διακόσμηση:
χτυπημένη σαντιγύ
μερικές ολόκληρες φράουλες

Διαδικασία:
Ετοιμάζουμε το άνθος αραβοσίτου (σύμφωνα με τις οδηγίες στον φάκελο)προσθέτουμε μέσα τις κομμένες φράουλες και ανακατεύουμε ελαφρά (για να μην τις λοιώσουμε) να πάνε παντού.
Βουτάμε τα σαβουαγιάρ ελαφρά στο γάλα και τα βάζουμε σε φαρδιά ποτήρια ή μπωλάκια.
Βάζουμε επάνω στα σαβουαγιάρ το άνθος αραβοσίτου(στο κάθε ποτήρι ή μπωλάκι)και τα βάζουμε στο ψυγείο.
Ετοιμάζουμε το ζελέ(σύμφωνα με τις οδηγίες στον φάκελο), το αφήνουμε να κρυώσει και το βάζουμε επάνω στο άνθος αραβοσίτου.
Ξαναβάζουμε το γλυκό στο ψυγείο να παγώσει και το ζελέ.
Αφού έχουν παγώσει τα γλυκάκια μας, διακοσμούμε με την σαντιγύ και τις ολόκληρες φράουλες.
Τέλος.............. τρώμε μετά μανίας :P !!!!!

Καλή σας απόλαυση :)))))))

Σας φιλώ να είστε πάντα καλά!

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: AΣΤΕΡΟΛΙΛΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ανθος αραβοσιτου συνταγες, συνταγες στο πι και φι, δροσερο γλυκακι

Tags: ,

Τα σχόλια σας