Γρηγορα τυροπιτακια

19 Ιουνίου 2010
By
Υλικα
3 φλυτζανια αλευρι για ολες τις χρησεις
1 ποτ.νερο (αναλογως τη χρηση)
λιγο αλατι
2 κουτ.σουπας ελαιολαδο
50γρ.μυζυθρα ή φετα



Εκτελεση
Ανακατευουμε το αλευρι με το νερο και το αλατι.Παθουμε μεχρι να γινει μια ομοιομορφη μαζα και να ξεκολλαει απο τα χερια μας.Παιρνουμε και κανουμε μικρα μπαλακια και τα ανοιγουμε με τα χερια.Βαζουμε λιγο τυρι μεσα και τα κλεινουμε.Κατοπιν τα ξανα ανοιγουμε ωστε να γινουν σχετικα λεπτα.Μολις ζεσταθει το λαδι στο τηγανι,τα βαζουμε και τα ροδοψινουμε για μερικα λεπτα.
Επειδη ειναι πολυ ευκολα και γρηγορα μπορουμε να τα σερβιρουμε οπως θελουμε.
Μπορουμε να βαλουμε απο πανω μελι,καποια μαρμελαδα της προτιμησης μας ή ακομα και να τα κανουμε με σαλτσα ντοματα και βασιλικο.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: H Κουτάλα Της Γιαγιας


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

sintagi keik milou, καντο οπως ο ακης πετρετζικης κοτοπουλο

Tags: , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading