Γρανίτα από λεμόνι

19 Αυγούστου 2010
By
Υλικά
2 φλιτζάνια νερό
2 φλιτζάνια ζάχαρη (βγαίνει αρκετά γλυκιά, αν θέλετε μπορείτε να μειώσετε τη ποσότητα)
2 φλιτζάνια χυμό λεμονιού
Μερικά φύλλα φρέσκιας μέντας για διακόσμηση.


Tip! Το μπολ που θα χρησιμοποιήσετε για τη γρανίτα, καλό θα ήταν να είναι μεταλλικό που παγώνει πιο γρήγορα.



Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη. Μόλις αρχίσουν τα βράζουν τα αφήνουμε για πέντε λεπτά. Αφήνουμε το σιρόπι να κρυώσει και προσθέτουμε το χυμό λεμονιού. Βάζουμε το μείγμα την κατάψυξη για δύο ώρες ίσα ίσα να αρχίσει να παγώνει στα τοιχώματα. Το χτυπάμε στο μπλέντερ ή στο μίξερ μέχρι να γίνει αφράτο και επαναλαμβάνουμε για ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Με έπιασε υπογλυκαιμία


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

λεμοναδα γρανιτα

Comments are closed.