Γλώσσα (ψάρι) στο φούρνο

8 Μαΐου 2011
By
Η γλώσσα εν ωραίο ψάρι, αλλά συνήθως πολλύς κόσμος τηανίζει την. Τούτη η συνταγή εν σίουρα πιο υγιεινή που το τηάνισμαν.

Υλικά (για 2-3 άτομα)
4-5 φιλέτα γλώσσας
φρέσκες τομάτες
Κρεμμύδι (κομμένο ροδέλλες)
2-3 κουννιά σκόρτο (χοντροκομμένο)
Ελαιόλαδο
Φρέσκος μαϊτανός
Αλας
Πιπέρι

Σε ένα ταψί βάλλουμεν πρώτα λλίον λάδιν, το κρεμμύδι τζιαι τον σκόρτον. Απλώννουμεν τα φιλέττα με την πέτσα κάτω. Απλώννουμεν τες τομάτες τζιαι τον μαϊτανόν πουπάνω, ραντίζουμεν ακόμα λλίο λάδι τζιαι αλατοπιπερώννουμεν. Ψήννουμεν στους 220 βαθμούς για περίπου μισήν ώραν.

Έχω άλλο μιαν συνταγή για πέστροφα που ξέρω ότι εννά αρέσει του Αντώνη που εν μερακλής.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Ιστομαγειρέματα


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

γλωσσα φιλετο, γλοσα στο φουρνο, φιλεττο ψαρι

Tags: ,

Τα σχόλια σας