Γλώσσα Μοσχαρίσια Πικάντικη Κοκκινισή

31 Οκτωβρίου 2012
By
Υλικά 1 γλώσσα μοσχαρίσια 1 πιάτο ντομάτα τριμμένη 1 κουταλιά της σούπας πάστα ντομάτας 2 πράσινες μικρές καυτερές πιπεριές 1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο 2 φύλλα δάφνης Ελαιόλαδο Αλάτι-πιπέρι-πάπρικα 1 πρέζα ζάχαρη 1 πακέτο μακαρόνια Εκτέλεση Πλένουμε πολύ καλά τη γλώσσα και τη βράζουμε μέχρι να μαλακώσει πολύ, πάνω από μία ώρα, όπως το μοσχαρίσιο κρέας.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Οι Συνταγές της Λόπης


GD Star Rating
loading...

Tags:

Comments are closed.