Γλώσσα Μοσχαρίσια Λαδορίγανη

24 Ιανουαρίου 2012
By
Τη μοσχαρίσια γλώσσα μαγείρεψε και μας παρουσιάζει η Ρούλα, από τις Σέρρες:  Υλικά1 μικρή μοσχαρίσια γλώσσα1 κρεμμύδι1 καρότοΜπαχάρι-πιπέρι-αλάτι-ρίγανηΛεμόνι Ελαιόλαδο ΕκτέλεσηΠαίρνουμε μία μικρή μοσχαρίσια γλώσσα, τη βάζουμε για 2-3 ώρες μέσα σε ένα βαθύ σκεύος με νερό και την αφήνουμε να καθαρίσει από το αίμα. Τη ζεματάμε 2 φορές, αλλάζοντας το νερό, για να καθαρίσει καλά.  Βάζουμε τη γλώσσα,

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Οι Συνταγές της Λόπης


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

γλώσσα μοσχαρίσια, γλωσσα μοσχαρισια στο φουρνο, γλωσσα μοσχαρισια βραστη, μοσχαρισια γλωσσα, γλώσσα μοσχαρίσια συνταγές, φιλέτο γλώσσας Αργυρω, γλωσσα βραστη, μοσχαρισια γλωσσα βραστη, γλωσσα μοσχαρισια ψητη, ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΑΡΓΥΡΩ, γλωσσα μοσχαρισια κοκκινιστη, συνταγη για γλωσσα μοσχαρισια, μοσχαρισια γλωσσα στο φουρνο, συνταγες για γλωσσα μοσχαρισια, γλωσσες μοσχαρισιες, μοσχαρισια γλωσσα συνταγες, συνταγες για μοσχαρισια γλωσσα, γλωσσα βοδινη, συνταγη γλωσσα μοσχαρισια, mosxarisia glwssa, glossa mosxarisia, γλωσσα συνταγες, γλωσσα μοσχαρισια θερμιδες, μοσχαρισια γλωσσα μαγειρεμα, μαμαλακης γλωσσα βοδινη, γλωσσα μαγειρεμα, μοσχαρισιο κεφαλι στο φουρνο, συνταγη γλωσσα, pws mageirevw tin mosxarisia glwssa, μοσχαρισια γλωσσα ψητη, μοσχαρισια γλοσα στο φουρνο, GLVSA, mousxarisia glossa, βοδινη γλωσσα στο φουρνο, γλωσσα βοδινη βραστη, ΓΛΩΣΣΑ ΒΡΑΣΤΗ ΑΡΓΥΡΩ, γλωσσα μοσχαρισια βραστη σουπα, γλωσσαμοσχαρισιαβραστη, μαγειρεμα μοσχαρισιας γλωσσας, ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ

Tags: , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading