ΓΛΩΣΣΑ ΨΗΤΗ ΜΕ ΚΑΠΑΡΗ

25 Απριλίου 2011
By
ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ600 Γρ. φιλέτα γλώσσας.¼ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο.Αλάτι και πιπέρι.2 κουταλιές της σούπας κάππαρη.16 τοματίνια κομμένα στη μέση.
1) Πλένετε τα φιλέτα με κρύο νερό και τα στραγγίζετε σε απορροφητικό χαρτί. Λαδώνετε ένα μεγάλο πυρίμαχο σκεύος με το μισό λάδι. 2) Τοποθετείτε τα φιλέτα στο σκεύος, αλατοπιπερώνετε και σκορπίζετε από πάνω την κάππαρη και τα τοματίνια. Περιχύνετε με το υπόλοιπο λάδι.3) Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170° βαθμούς για 15 λεπτά περίπου. Τα σερβίρετε ζεστά.

Image and video hosting by TinyPic

Πηγή αυτής της νόστιμης συνταγής μαγειρικής:

ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ


Οι συνταγές στον ιστότοπο Ποντικοπαγίδα Συνταγές παρέχονται υπό τους ορους της άδειας Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0

GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

γλωσσα ψητη, γλωσσες ψητες, φιλέτο γλώσσα λαζάρου, ψαρι γλωσσα ψητη, σφυριδα, γλώσσα ψητή μπαρμπαριγου, ΓΛΩΣΣΕΣ ΨΑΡΙ ΨΗΤΟ, γλωσσα ψητη με καπαρι, καπαρη συνταγες, γλωσσα συνταγες με καπαρι, ψαρι γλωσσα καπαρη, γλωσσα με καπαρη

Tags: , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading