Γλυκό με γιαούρτι (Ένα υγειινό γλυκάκι)

18 Νοεμβρίου 2011
By
recipe image Περιγραφή

Ένα υγειινό γλυκάκι και για αυτούς που κάνουν δίαιτα ακόμα.

1η παραλλαγή

  • 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
  • Μισό κιλό γιαούρτι στραγγιστό
  • Ξύσμα 1 λεμονιού, αν είναι δυνατόν βιολογικού
  • 1/4 κούπας χυμό λεμονιού ή ανάλογα τα γούστα σας
  • Μπανάνες σε φετάκια ή μπισκότο στη βάση

2η παραλλαγή

  • 1 κουτί ζαχαρούχο
  • Ξύσμα 2 πορτοκαλιών ή και λιγότερο
  • Χυμός 1 πορτοκαλιού
  • Μισό κιλό γιαούρτι
  • Μπανάνα σε φέτες
  • Τριμμένη σοκολάτα
  • Ή μπισκότα
Οδηγίες Χτυπάμε στο μίξερ το ζαχαρούχο γάλα και μετά προσθέτουμε και το γιαούρτι. Ακολούθως το χυμό λεμονιού ή πορτοκαλιού και συνεχίζουμε το  ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές μαγειρικής


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

γλυκο με γιαουρτι, μους λεμονι παρλιαρος, μους σοκολατας με γιαουρτι, μους λεμονι με γιαουρτι, γλυκο με γιαουρτι και ζαχαρουχο, γλυκο με γιαουρτι και ζαχαρουχο γαλα, γλυκο με πτι μπερ και γιαουρτι, γλυκα με γιαουρτι αργυρω, γλυκο με γιαουρτι και λεμονι, γλυκο με φιλαδελφεια, γιαουρτι με ζαχαρουχο γαλα, γλυκο με γιαουρτι παρλιαρος, γλυκα με λεμονι, γιαουρτι ζαχαρουχο γαλα λεμονι, συνταγες με ζαχαρουχο γαλα και γιαουρτι, γλυκο με μπανανα και ζαχαρουχο, γλυκο γιαουρτι με λεμονι, γλυκο με ζαχαρουχο γαλα και γιαουρτι, μους γιαουρτιου με σοκολατα, παγωμενο γιαουρτι με ζαχαρουχο γαλα, γλυκο με ζαχαρουχο και γιαουρτι, γλυκο με μπανανες και ζαχαρουχο γαλα, μους σοκολατα με γιαουρτι, γλυκο γιαουρτι, γιαουρτι γλυκο, ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ, επιδορπια με γιαουρτι, μους γιαουρτιου με ζαχαρουχο γαλα, γλυκα με στραγγιστο γιαουρτι, γλυκο γιαουρτι με ζαχαρουχο γαλα, γλυκο κουταλιου με γιαουρτι και γαλα ζαχαρουχο, γλυκο με στραγγιστο γιαουρτι, γλυκο αργυρως με γιαουρτι, γλυκο με ζαχαρουχο και λεμονι, γλυκο με γιαουρτι ζαχαρουχο γαλα και λεμονι, συνταγες γιαουρτι ζαχαρουχο, συνταγη για γλυκο με γιαουρτι και ζαχαρουχο γαλα, γλυκο με γιαουρτι και κρεμα γαλακτος, γλυκο με γιαουρτι και γαλα ζαχαρουχο, μους γιαυρτιου

Tags: ,

Τα σχόλια σας