Γλυκό κουταλιού κυδώνι

20 Αυγούστου 2010
By
Υλικά
1 κιλό κυδώνια (καθαρισμένα και ξεσποριασμένα)
1 κιλό ζάχαρη
2 ποτήρια νερό
3-4 φύλλα αρμπαρόριζα
Χυμό ενός λεμονιού

Πρώτο μυστικό! Όσο πιο πολύ ψήσουμε το κυδώνι, τόσο πιο σκληρό και καραμελωμένο γίνεται. Το θέμα είναι τι αρέσει σε εσάς περισσότερο.
Δεύτερο μυστικό! Αν θέλουμε το κυδώνι μας να γίνει σκληρό και τραγανό, το βάζουμε στη κατσαρόλα με τη ζάχαρη και το νερό και το αφήνουμε για 5-6 ώρες πριν το βράσουμε.

Εκτέλεση
Εφόσον έχουμε αποφλοιώσει και ξεσποριάσει τα κυδώνια, τα κόβουμε σε λεπτές λωρίδες βάζοντας τα σε νερό με λεμόνι για να μη μαυρίσουν μέχρι να τελειώσουμε. Τα σουρώνουμε και τα στραγγίζουμε καλά. Σε ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Με έπιασε υπογλυκαιμία


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

γλυκο κουταλιου κυδωνι τραγανο, γλυκο κιδωνι, γλυκο κουταλιου κυδωνι ακης, γλυκο κυδωνι σκληρο, γλυκο κυδωνι στον τριφτη, κυδωνι γλυκο συνταγη κοκκινο, πως γινεται τραγανο το γλυκο κυδωνι και κοκκινο, πως θα γινει το κυδωνι γλυκο κοκκινο και σκληρο, συνταγες γλυκο κυδωνι

Comments are closed.