ΓΛΥΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ ΤΡΙΛΕ ΚΑΙ GIVE AWAY!!!

9 Ιουλίου 2011
By
101_2294Πρώτα να σας γλυκάνω….
Το όνομα του : “Γλυκό ψυγείου Τριλέ” και μη με ρωτήσετε τι σημαίνει “τριλέ”, δεν ξέρω να σας πω…
Είναι ένα μαμαδίστικο γλυκό, που έφτιαχνε μια αγαπημένη οικογενειακή μας φίλη  ,πολλά χρόνια πριν, το ονόμαζε “τριλέ” και ποτέ δεν την ρώτησα για το όνομα του-…ήμουν πολύ απασχολημένη με το να το απολαμβάνω!!!
Για ένα παραλληλόγραμμο πυρέξ ταψί, θα χρειαστούμε:
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
6 φλιτζάνια γάλα (  3 εβαπορέ και 3 νερό)
2 φάκελα  κρέμα άνθος αραβοσίτου
2 κρόκοι αυγών
1 κουταλιά βιτάμ.
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
1 1/2  ποτήρι ζάχαρη
4 κουταλιές νερό
1 κουταλιά λεμόνι
Επιπλέον….
1κουτί  φυτική κρέμα χτυπημένη σε σαντιγύ
101_2293
1 πακέτο μπισκότα σαβαγιάρ
και μισή κούπα αμύγδαλα χοντροκομμένα και καβουρντισμένα.
ΠΩΣ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
1. Καβουρντίζουμε τα αμύγδαλα.
2. φτιάχνουμε  το σιρόπι ( Βάζουμε όλα τα υλικά σε μικρή κατσαρόλα, ανακατεύουμε και περιμένουμε να λιώσει η ζάχαρη-να πάρει χρώμα καραμελέ- και να είναι ρευστό, ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: COOKING TIME


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

γλυκα ψυγειου με σαβαγιαρ, γλυκο ψυγειου με σαβαγιαρ, αργυρω μπαρμπαριγου συνταγες για γλυκα, γλυκο κυδωνι αργυρω, κεικ, γλυκα ταψιου ευκολα, γλυκα ταψιου αργυρω, μπαρμπαριγου γλυκα, γλυκα με σαβουαγιαρ, γλυκα με σαβαγιαρ, γλυκα ψυγειου αργυρω, γλυκο με σαβουαγιαρ, γλυκα ψυγειου με μπισκοτα παρλιαρος, γλυκά αργυρώ, γλυκο με σαβαγιαρ, γλυκα ψυγειου αργυρω μπαρμπαριγου, γλυκα αργυρως, glika, πασχαλινα γλυκα ψυγειου, συνταγες για γλυκα ψυγείου, αργυρώ συνταγές γλυκα, αργυρω γλυκα, γλυκό ψυγείου με μπισκότα, μπαρμπαριγου γλυκα ψυγειου, γλυκα ψυγειου με μπισκοτα, πως καβουρντιζουμε αμυγδαλα, συνταγες με μπισκοτα σαβαγιαρ, παρλιαροσ γλυκα, γλυκα ταψιου ψυγειου, γλυκα αργυρω μπαρμπαριγου, γλυκα ταψιου με κρεμα, τουρτα ψυγείου, ευκολη τουρτα με σαβαγιαρ, γλυκα μπαρμπαριγου, αργυρω γλυκα ταψιου, γλυκο ψυγειου με σαβουαγιαρ, γλυκα καλοκαιρινα, τουρτα ψυγειου με σαβαγιαρ, συνταγες βεφας γλυκα, τουρτεσ ψυγειου με σαβαγιαρ

Tags: ,

Τα σχόλια σας