ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΦΙΡΙΚΙ

2 Νοεμβρίου 2012
By
1 Κιλό φιρίκια
800 γρ ζάχαρη
1 ποτήρι νερό
5 γαρύφαλλα
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
1 βανίλια
καρύδια ή αμύγδαλα για γέμισμα


πλένουμε και καθαρίζουμε τα φιρίκια,τα βάζουμε σε μια λεκάνη με νερό και το χυμό λεμονιού.Στη συνέχεια τα στραγγίζουμε και τα γεμίζουμε με τα καρύδια.Βάζουμε μια κατσαρόλα με νερό να βράσει,ρίχνουμε τη ζάχαρη,τα φιρίκια και τα γαρύφαλλα και αφήνουμε να δέσουν.Μόλις κατεβάσουμε απο τη φωτιά ρίχνουμε τη βανίλια.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

γλυκό του κουταλιού φιρίκι, σαρλοτκα με μήλα, γλυκα κουταλιου με ασβεστη, φιρικια γλυκο, συνταγη για μηλο φιρικι, γλυκο φιρικι με ασβεστη, συνταγη γλυκο φιρικι, φιρικι-γλυκο, μηλο φιρικι κουταλιου το πιο, βεφα αλεξιαδου γλυκα κουταλιου πελτεσ, βεφα αλεξιαδου γλυκο φιρικι, φυρικι γλυκο του κουταλιου, φυρικι γλυκο, φιρικι τραγανο γλυκο κουταλιου μυστικα, φιρικι τραγανο γλυκο κουταλιου, φιρικια γλυκο κουταλιου, συνταγη για φιρικι γλυκο, συνταγη για μιλο γλυκο κουταλιου, συνταγες γλυκα κουταλιου -sitemsnbc msn com, γλυκο κουταλιου κ, γλυκο με φιρικια, γλυκο του κουταλιου πατατα, γλυκο φυρικι αργυρω μπαρμπαριγου, μικρη κουζινα γλυκα κουταλιου φιρικι, πως γινεται το γλυκο φιρικι, πως φτιαχνουμε γλυκο φιρικι, firiki gliko koutaliou sintagoulis, χρηση ασβεστη στα γλυκα κουταλιου

Tags:

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading