ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΦΙΡΙΚΙ

2 Νοεμβρίου 2012
By
1 Κιλό φιρίκια
800 γρ ζάχαρη
1 ποτήρι νερό
5 γαρύφαλλα
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
1 βανίλια
καρύδια ή αμύγδαλα για γέμισμα


πλένουμε και καθαρίζουμε τα φιρίκια,τα βάζουμε σε μια λεκάνη με νερό και το χυμό λεμονιού.Στη συνέχεια τα στραγγίζουμε και τα γεμίζουμε με τα καρύδια.Βάζουμε μια κατσαρόλα με νερό να βράσει,ρίχνουμε τη ζάχαρη,τα φιρίκια και τα γαρύφαλλα και αφήνουμε να δέσουν.Μόλις κατεβάσουμε απο τη φωτιά ρίχνουμε τη βανίλια.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

γλυκό του κουταλιού φιρίκι, σαρλοτκα με μήλα, γλυκα κουταλιου με ασβεστη, συνταγη για μηλο φιρικι, φιρικια γλυκο, γλυκο φιρικι με ασβεστη, συνταγη γλυκο φιρικι, φιρικι-γλυκο, φυρικι γλυκο, φυρικι γλυκο του κουταλιου, βεφα αλεξιαδου γλυκα κουταλιου πελτεσ, βεφα αλεξιαδου γλυκο φιρικι, μηλο φιρικι κουταλιου το πιο, πως γινεται το γλυκο φιρικι, γλυκο κουταλιου κ, φιρικια γλυκο κουταλιου, γλυκο με φιρικια, γλυκο του κουταλιου πατατα, φιρικι τραγανο γλυκο κουταλιου μυστικα, φιρικι τραγανο γλυκο κουταλιου, γλυκο φυρικι αργυρω μπαρμπαριγου, συνταγη για φιρικι γλυκο, συνταγη για μιλο γλυκο κουταλιου, συνταγες γλυκα κουταλιου -sitemsnbc msn com, μικρη κουζινα γλυκα κουταλιου φιρικι, πως φτιαχνουμε γλυκο φιρικι, χρηση ασβεστη στα γλυκα κουταλιου

Tags:

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading