ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΚΑΣΤΑΝΟ

3 Νοεμβρίου 2012
By
1 Κιλό κάστανα
1 κλό ζάχαρη
χυμό μισού λεμονιού και την μισή λεμονόκουπα
1 ποτηρι νερό
1 βανίλια


Βράζουμε τα κάστανα για 10 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσουν.Τα σουρώνουμε και τα βάζουμε σε κρύο νερό.Τα ξεφλουδίζουμε προσεκτικά για να μην σπάσουν.Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά σε μια κατσαρόλα εκτός απο το χυμό λεμονιού και κάνουμε σιρόπι.Μόλις αρχίσει και βράζει ρίχνουμε μέσα τα κάστανα και όταν παει ν αρχισει να δένει κανονικά προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και το μισό λεμόνι.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

gliko kastano, kastano gliko, gluko kastano, αργυρω μπαρμπαριγουγλυκο καστανο, Glyko kastano, καστανο γλυκο κουταλιου, kastano glyko koytalioy, kastano gluko, kastano gliko koutaliou sintagi gr, γλυκο του κουταλιου καστανο παλιαρος, γλυκο του κουταλιου φιρικη της αργυρως, καστανα γλυκο κουταλιου 20 καστανα, GLYKO TOU KOUTALIOU KASTANA, παλιαρος γλυκα του κουταλιου

Tags:

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading