ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΚΑΣΤΑΝΟ

3 Νοεμβρίου 2012
By
1 Κιλό κάστανα
1 κλό ζάχαρη
χυμό μισού λεμονιού και την μισή λεμονόκουπα
1 ποτηρι νερό
1 βανίλια


Βράζουμε τα κάστανα για 10 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσουν.Τα σουρώνουμε και τα βάζουμε σε κρύο νερό.Τα ξεφλουδίζουμε προσεκτικά για να μην σπάσουν.Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά σε μια κατσαρόλα εκτός απο το χυμό λεμονιού και κάνουμε σιρόπι.Μόλις αρχίσει και βράζει ρίχνουμε μέσα τα κάστανα και όταν παει ν αρχισει να δένει κανονικά προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και το μισό λεμόνι.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

gliko kastano, η κουζινα της αργυρως, gluko kastano, kastana gliko, συνταγη για γλυκο του κουταλιου καστανο, καστανα γλυκο, καστανο γλυκο κουταλιου stelios παρλιαρος, στελιος παρλιαρος συνταγες gia glyko kastano toy koytaliou, στελιος παρλιαρος συνταγες για γλυκο καστανο του κουταλιου, γλυκο του κουταλιου καστανο στελιου παρλιαρου, γλυκο κουταλιου μουσμουλα συνταγη, γλυκο kastano, γκυκο καστανο μπαρμπαριγου, kastano gliko, Kastana gluko tou koutaliou, glyko koytalioy kastano, argiro gliko kastano

Tags:

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading