ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΚΑΣΤΑΝΟ

3 Νοεμβρίου 2012
By
1 Κιλό κάστανα
1 κλό ζάχαρη
χυμό μισού λεμονιού και την μισή λεμονόκουπα
1 ποτηρι νερό
1 βανίλια


Βράζουμε τα κάστανα για 10 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσουν.Τα σουρώνουμε και τα βάζουμε σε κρύο νερό.Τα ξεφλουδίζουμε προσεκτικά για να μην σπάσουν.Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά σε μια κατσαρόλα εκτός απο το χυμό λεμονιού και κάνουμε σιρόπι.Μόλις αρχίσει και βράζει ρίχνουμε μέσα τα κάστανα και όταν παει ν αρχισει να δένει κανονικά προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και το μισό λεμόνι.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

gliko kastano, kastano gliko, gluko kastano, η κουζινα της αργυρως, kastana gliko, argiro gliko kastano, γλυκο του κουταλιου καστανο στελιου παρλιαρου, καστανα γλυκο, καστανα γλυκο κουταλιου 20 καστανα, καστανο γλυκο κουταλιου, γλυκο του κουταλιου καστανο παλιαρος, γλυκο κουταλιου μουσμουλο, γκυκο καστανο μπαρμπαριγου, kastano gluko, Kastana gluko tou koutaliou, GLYKO TOU KOUTALIOU KASTANA, glyko koytalioy kastano, Glyko kastano, καστανο γλυκο κουταλιου stelios παρλιαρος

Tags:

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading