ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΚΑΣΤΑΝΟ

3 Νοεμβρίου 2012
By
1 Κιλό κάστανα
1 κλό ζάχαρη
χυμό μισού λεμονιού και την μισή λεμονόκουπα
1 ποτηρι νερό
1 βανίλια


Βράζουμε τα κάστανα για 10 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσουν.Τα σουρώνουμε και τα βάζουμε σε κρύο νερό.Τα ξεφλουδίζουμε προσεκτικά για να μην σπάσουν.Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά σε μια κατσαρόλα εκτός απο το χυμό λεμονιού και κάνουμε σιρόπι.Μόλις αρχίσει και βράζει ρίχνουμε μέσα τα κάστανα και όταν παει ν αρχισει να δένει κανονικά προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και το μισό λεμόνι.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΑΝΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΝΑΝΑΣ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

gliko kastano, kastano gliko, αργυρω μπαρμπαριγουγλυκο καστανο, gluko kastano, καστανο γλυκο κουταλιου, Glyko kastano, kastano glyko koytalioy, GLYKO TOU KOUTALIOU KASTANA, καστανα γλυκο κουταλιου 20 καστανα, καστανα γλυκο, γλυκο του κουταλιου φιρικη της αργυρως, γλυκο του κουταλιου καστανο παλιαρος, γλυκο κουταλιου μουσμουλο, kastano gluko, kastano gliko koutaliou sintagi gr, παλιαρος γλυκα του κουταλιου

Tags:

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading