Γλυκές ιστορίες

11 Σεπτεμβρίου 2012
By

Κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος της νέας σεζόν. Σπεύσατε...

Γλυκά με σφολιάτα

Σεντ Ονορέ, ταρτ τατέν, μπουγάτσα, καλτσόνε, σκεπαστή πίτα με σοκολάτα και φιστίκι, τάρτα με σύκα, μιλφέιγ, κρουασάν… Τι κοινό έχουν όλα αυτά τα υπέροχα γλυκά; Γίνονται με σφολιάτα και μάλιστα σπιτική, την οποία μαθαίνουμε να φτιάχνουμε βήμα-βήμα. Κι όχι μόνο λευκή, αλλά και σοκολατένια!

 

Τα αλμυρά του Στέλιου

Τι μαγειρεύει ο Στέλιος στην κουζίνα; Μικρά κέικ με μουστάρδα και αντζούγιες, Κέικ με πέστο βασιλικού και ντοματίνια, Πανακότα με ροκφόρ, Πίτα με φέτα και πιπεριές Φλωρίνης και Τάρτα με ξερά σύκα και γραβιέρα. Πέντε συνταγές που μοιάζουν με γλυκά αλλά είναι αλμυρά!

 

Χτύπησε το ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

glykes istories gr, glykes istories, γλυκες ιστοριες παρλιαρος τευχη, εκμεκ με σφολιατα, glikesistories, αλμυρο κεικ με σφολιατα, γλυκες ιστοριες τευχη, στελιος παρλιαρος γλυκες ιστοριες περιοδικο, γλυκες ιστοριες περιοδικο σεπτεμβριος 2012, αλμυρο κεικ παρλιαρος με ροκφορ, αλμυρο κεικ με πεστο, γλυκες ιστοριες σεπτεμβριου 2013, αλμυρο κεικ ροκφορ παρλιαρος, stelios parliaros glukes istories, γλυκιες ιστοριες, glykies istories, αλμυρες ιστοριες παρλιαρος, γλυκες ιστοριες παρλιαρος 2013, γλυκες ιστοριες τευχος 11, κεικ με σφολιατα, γλυκες ιστοριες παρλιαρος mega, συνταγες γλυκες ιστοριες, γλυκες ιστοριες παρλιαρου, ταρτα τατεν του στελιου παρλιαρου, μιλφειγ σε ποιο τεύχος του παρλιαρου, γλυκες αλχημειες ταρτα τατεν, αλμιρεσ ιστοριεσ, www glykesistories, glykes istories parliaros, αλμυρο κεικ με γραβιερα και αποξηραμενα συκα παρλιαρος, glikesistories gr com, glykes istories dvd by stelios parliaros, παρλιαρος γλυκες ιστοριες με σοκολατα, παρλιαρος ντονατς γλυκες ιστοριες, glukes istories suntages com, πανακοτα με ροκφορ παρλιαρος, Μπουγάτσα με σπιτική σφολιάτα, παρλιαρος πιτσα με συκα και γραβιερα, παρλιαρος ταρτα γραβιερα συκα, παρλιαρος περιοδικο

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading