Γκιούλμπασι

30 Ιανουαρίου 2012
By

Υλικά
1 κιλό διάφορα κρέατα ( αρνάκι, χοιρινό, κοτόπουλο, μοσχάρι), μόνο ψαχνό.
1-2 λουκάνικα κομμένα
1-2 πιπεριές πράσινες
1 ντομάτα
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
350 γραμ. κεφαλοτύρι
3 κουταλιές ελαιόλαδο Λακωνίας
1 φύλλο δάφνη
κύμινο ή μπούκοβο
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
αλάτι
1 λαδόκολλα
σπάγκο
Παρασκευή
Σε ένα μπολ κόβουμε το κρέας σε κομματάκια, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, προσθέτουμε τα μυρωδικά, τα μπαχαρικά και το λάδι.
Κόβουμε το κεφαλοτύρι σε κομματάκια, ψιλοκόβουμε την ντομάτα και τις πιπεριές.
Βάζουμε το κρέας στη λαδόκολλα και προσθέτουμε την ντομάτα, τις πιπεριές, το σκόρδο, τη δάφνη, το κεφαλοτύρι, τα λουκάνικα και τα διπλώνουμε στη λαδόκολλα όλα μαζί σαν πακέτο.
Δένουμε το πακέτο με σπάγκο και ψήνουμε σε ένα ταψάκι στους 180 βαθμούς …

Γκιούλμπασι, 5.0 out of 5 based on 1 rating
GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κοτοπουλο γκιουλμπασι, συνταγη με διαφορα κρεατα, συνταγες με διαφορα κρεατα, γκιούλμπασι, παραδοσιακα φαγητα ηπειρου, μαριναδα για γκιουλμπασι, πωσ φτιαχνεται το γκιουλμπασι, μοσχάρι κεφάλι στη λαδόκολλα, Μαρινάρισμα κρεάτων για γκιούλμπασι, πως καπνιζω κρεατα, πως φτιαχνετε το γκιουλμπασι, ΦΑΓΗΤΑ ΗΠΕΙΡΟΥ, φαγητο με διαφορα κρεατα, φαγητο με κοτοπουλο μοσχαρι και αρνι στη γαστρα, gioulmasi marinada, λουκάνικο κοτόπουλο κ χοιρινό στη γάστρα, ατομικο γιουλμπασι, γιουλμπασι με διαφορα κρέατα, γκιουλμπασι αρνι και χοιρινο, διαφορα κρεατα και κοτοπουλο στη γαστρα, καπνιζω κρεας, κατσικι κοτοπουλο λουκανικο στη γαστρα, κατσικι μοσχαρι χοιρινο μαζι, κοτόπουλο μοσχάρι χοιρινό γαστρα, κοτοπουλο φιλετπ γιουλμπασι, κρεας χοιρινο αρνι κοτοπουλο, χοιρινο με κοτοπουλο γκιουλμπασι

Tags: , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading