ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ

12 Ιανουαρίου 2013
By

συστατικά
1 κιλό κιμά (μοσχάρι ή αρνί)
½ φλ. ρύζι
2 ασπράδια αβγών
3-4 κρεμμύδια μέτρια, ψιλοκομμένα
3-4 κ.σ. βούτυρο
2 ματσάκια μαϊντανό
αλάτι & πιπέρι

Για το αβγολέμονο
2 κρόκους αβγών
χυμό λεμονιού (περίπου 2 λεμόνια)
οδηγίες
1. Βάζουμε το κιμά σε μια λεκάνη, προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια, τα δυο ασπράδια, το ρύζι, το ανάλογο πιπέρι και αλάτι και αν θέλουμε λίγο δυόσμο.

2. Ζυμώνουμε καλά και πλάθουμε ως εξής: κόβουμε το μαϊντανό και τον απλώνουμε στον πάγκο εργασίας ή σε κάποια σανίδα ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΤΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΠΑΛΙ;


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

γιουβαρλακια αυγολεμονο ακης, γιουβαρλακια ακη πετρετζικη, γιουβαρλακια αυγολεμονο ακησ πετρετζικησ, γιουβαρλακια σκαρμουτσος, γιουβαρλακια ακη, γιουβαρλακθα, ακης πετρετζικης γιουβαρλακια, γιουβαρλακια του ακη, συνταγη για γιουβαρλακια του Ακη Πετρετζικη

Comments are closed.