Γιουβαρλάκια σε λευκή σάλτσα

19 Νοεμβρίου 2012
By
 
ΥΛΙΚΑ
• 600 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος • 100 γρ. αλεύρι • 100 γρ. βούτυρο • 1 μέτριο κολοκύθι τριμμένο • 1 μικρό καρότο τριμμένο • 1 αβγό • 300 ml γάλα • 300 ml κρέμα γάλακτος • 3 κ.σ. γραβιέρα τριμμένη • 1 κλωναράκι φρέσκος δυόσμος • 3/4 φλ. του τσαγιού ζωμός της αρεσκείας μας • αλάτι, πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε κατσαρολάκι λιώνουμε το μισό βούτυρο και το αναμειγνύουμε καλά με το μισό αλεύρι. Προσθέτουμε τον κρόκο του αβγού και ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Ελληνική Παραδοσιακή και μοντέρνα κουζίνα


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

γιουβαρλακια με ασπρη σαλτσα, ασπρη σαλτσα για γιουβαρλακια, ] διουβαρελακια με λευκη σαλτσα

Tags:

Comments are closed.