Γιουβέτσι vegan

26 Απριλίου 2012
By

300 gr σπιτικά vegan λουκάνικα

250 gr μανέστρα

~1000 ml νερό

1 κρεμμύδι

3 κ.σ. τοματοπελτές

2 δαφνόφυλλα

¼ κούπας λευκό κρασί

2 καρφιά γαρύφαλλα

4 κόκκοι μπαχάρι

4-5 πρέζες κανέλα τριμμένη

αλάτι, λάδι

→ Σε μια κατσαρόλα βάζουμε να κάψει λίγο λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Προσθέτουμε αλατοπίπερο, τα δαφνόφυλλα, σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τον πελτέ. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε νερό σιγά σιγά μέχρι ο πελτές να διαλυθεί.

Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και το αφήνουμε να βράσει. Μόλις αρχίσει να βράζει ρίχνουμε μέσα τα λουκάνικα κομμένα σε μεγάλα κομμάτια και τα αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί για 5′.

Έπειτα αποσύρουμε από τη ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: project: 365 vegan days


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

συνταγες για μανεστρα, συνταγες με μανεστρα, μανεστρα με λουκανικο, μανεστρα με λουκανικα, pos na fiakso, pos na fiakso giuvetsi, sintages gia na fiakso, γιουβέτσι vegan συνταγή, pos na fiakso giouvetsi, συνταγές για vegetarian με μανέστρα, σαλιγκαρια γιουβετσι, σαλιγκαρι γιουβετσι, ποσ να φιακσο νοστιμου πιτσα, pos na fiakso pizza, μαγειρικη μανεστρα, λουκανικο με μανεστρα, ταχινι συνταγες μανεστρα

Tags: , , , , , , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading