Γιουβέτσι με κεφτεδάκια και ρύζι

21 Ιουνίου 2012
By

Υλικά:

1 κιλό κιμάς
5 φέτες ξερό ψωμί
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 αβγό
θυμάρι
αλάτι, πιπέρι
αλεύρι για το πανάρισμα

Για τη σάλτσα:
2 ντομάτες κομμένες σε χοντρούς κύβους
2 σκελίδες σκόρδο
1 φινόκιο καμμένο σε κυβάκια
2 καρότα κομμένα σε ροδέλες
½ ματσάκι δυόσμος
1 φλ. του τσαγιού ζωμός κότας
4 εκ. τζίντζερ τριμμένο
4 κ.σ. σάλτσα σόγιας
400 ml χυμός ντομάτας

Για το ρύζι:
1½  φλ. του τσαγιού ρύζι μπλου μπoνέτ
2 κ.σ. βούτυρο
αλάτι, πιπέρι

Παρασκευή:
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά του κιμά, πλάθουμε κεφτεδάκια, τα πανάρουμε σε αλεύρι και τα τηγανίζουμε σε μπόλικο λάδι. Βράζουμε το ρύζι και το …

GD Star Rating
loading...

Comments are closed.