Γιορτινό τραπέζι: Τερίνα με κατσικίσιο τυρί, λιαστή ντομάτα και πέστο

9 Δεκεμβρίου 2015
By
cheese-and-pesto-terrine-1
  ΥΛΙΚΑ για 10-15 άτομα περίπου για το πέστο σπανάκι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 100γρ σπανάκι baby
  • 35γρ καρυδόψιχα ή κουκουνάρι
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. χυμό λεμόνι
  • 85γρ τυρί κρέμα
  • 30γρ παρμεζάνα τριμμένη
για το πέστο λιαστής ντομάτας
  • 100γρ λιαστές ντομάτες στο λάδι, ψιλοκομμένες
  • 2 κ.γ. πελτέ ντομάτας
  • 85γρ τυρί κρέμα
για το μίγμα κατσικίσιου τυριού
  • 170γρ γαλλικό τυρί κατσικίσιο “κορμό”
  • 400γρ τυρί κρέμα
  • αλάτι και πιπέρι
  • μπούκοβο (προαιρετικά)
για το γαρνίρισμα
  • καβουρδισμένο κουκουνάρι
  • φέτες μπαγκέτας, φρέσκες ή φρυγανισμένες ή κάποιο κράκερ
  • φύλλα βασιλικού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  1.  Ψιλοκόψτε το σκόρδο και βάλτε το μαζί με το σπανάκι, τα καρύδια, το λάδι και το χυμό λεμόνι στο ...
 

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Food Junkie not junk food


GD Star Rating
loading...

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας