
ΥΛΙΚΑ για 10-15 άτομα περίπου
για το πέστο σπανάκι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 100γρ σπανάκι baby
- 35γρ καρυδόψιχα ή κουκουνάρι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. χυμό λεμόνι
- 85γρ τυρί κρέμα
- 30γρ παρμεζάνα τριμμένη
- 100γρ λιαστές ντομάτες στο λάδι, ψιλοκομμένες
- 2 κ.γ. πελτέ ντομάτας
- 85γρ τυρί κρέμα
- 170γρ γαλλικό τυρί κατσικίσιο “κορμό”
- 400γρ τυρί κρέμα
- αλάτι και πιπέρι
- μπούκοβο (προαιρετικά)
- καβουρδισμένο κουκουνάρι
- φέτες μπαγκέτας, φρέσκες ή φρυγανισμένες ή κάποιο κράκερ
- φύλλα βασιλικού
- Ψιλοκόψτε το σκόρδο και βάλτε το μαζί με το σπανάκι, τα καρύδια, το λάδι και το χυμό λεμόνι στο ...
GD Star Rating
loading...
loading...