Για γλυκά και αλμυρά muffins!

5 Δεκεμβρίου 2011
By
Καλημέρα από Ν Αφρική!
Με τα πήγαινε-έλα, Αθήνα - Ν. Αφρική έχω χαθεί!
Με το διαβατήριο καλά φυλαγμένο στην τσάντα μου, την βαλίτσα μου και ένα εισιτήριο στο χέρι, χρειάστηκα 13 ώρες για να βρεθώ από τον χειμώνα, στο καλοκαίρι!
Και δεν ήταν μόνο η εποχή που άλλαξε...
Με περίμενε ένα Σάντον λαμπερό και στολισμένο για τα Χριστούγεννα και κόσμος που χαμογελάει και ονειρεύεται! Σταθερά βέβαια μπερδεύομαι που καλοκαιριάτικα, όλα είναι διακοσμημένα Χριστουγεννιάτικα! Όμως έτσι είναι εδώ! Ο Αη Βασίλης έρχεται και μοιράζει δώρα στα παιδιά, που βρίσκονται στις πισίνες για να δροσιστούν!
Το μεγάλο εμπορικό κέντρο του προαστίου μας άνοιξε νέες πτέρυγες, με εντυπωσιακά καταστήματα, καταπληκτικές αρχιτεκτονικές κατασκευές, γυάλινους τρούλους, αεροδυναμικές γραμμές κλπ.
Πάρα πολύς κόσμος πηγαίνει εκεί για να χαζεύει, να διασκεδάσει και να καταναλώσει!

Η διαφορά από την πραγματικότητα της Ελλάδας, που έζησα πριν λίγες μέρες, είναι τεράστια, αλλά δεν θα σχολιάσω, δεν αντέχω να το κάνω...
Θα συνεχίσω, σαν να μη κατάλαβα...

...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

αλμυρα μαφινς αργυρω, muffins αλμυρα αργυρω, muffin αλμυρα, συνταγες για μαφινς αλμυρα, συνταγες αλμυρα, μαμφης sudages, αλμυρα κεικ απο τον βαγγελη δρισκα, αλμηρα μαφινς, μαμφης αλμηρα στο σκαι, αργυρω μπαρμπαριγου μαφινς αλμυρα, suntages se mamfis, ΜαμφηΣ, μαφινς με αλμυρή γέμιση, Οι συνταγές του βασιλη δρισκα, πορτοκαλοπιτα του βασιλη δρισκα, MUFFINS ΔΡΙΣΚΑ, συνταγες για μαμφις, muffin απο την Αργυρω, ΜΑΦΙΝΣ ΔΡΙΣΚΑ, μαφινς αλμηρα, μαμφις αλμυρα, ΜΑΜΦΙΣ, μαμφης αλμηρα, κάλυψη για αλμυρά κεκάκια, ευκολη συνταγη γιααλμυρο κεικ απο βσσιλη δρισκα, αλμυρα μαμφις, αλμυρα κεικακια, συνταγες μαμφις

Tags: , , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading