ΓΙΑΟΥΡΤΟΠΙΤΑ

26 Δεκεμβρίου 2011
By

Υλικά για 22-24 κομμάτια:

225 γρ. βούτυρο φρέσκο 300 γρ. ζάχαρη 4 αυγά 1 κουπάκι γιαούρτι αγελαδινό 320 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κ.γ μπέικιν πάουντερ Ξύσμα πορτοκαλιού Ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα

Εκτέλεση
Χτυπάμε καλά στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη και ρίχνουμε τα αυγά ένα-ένα.  Βάζουμε το γιαούρτι και το ξύσμα από το πορτοκάλι. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και ρίχνουμε μέσα το μπέικιν πάουντερ. Ρίχνουμε το αλεύρι μέσα στο μείγμα με ένα κουτάλι και τα ανακατεύουμε ελαφρά.. Βουτυρώνουμε τη φόρμα μας ή το ταψί και ψήνουμε στους 180° για 35′-40′ λεπτά. Όταν ψηθεί το αφήνετε να κρυώσει και το πασπαλίζετε με άχνη ζάχαρη. Εάν θέλετε μπορείτε να το σερβίρετε, βάζοντας επάνω λίγο γλυκό βύσσινο.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Mageiras.gr


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

γιαουρτοπιτα βεφασ, γιαουρτόπιτα βεφα, γιαουρτόπιτα συνταγή, συνταγες γιαουρτοπιτα, γιαουρτοπιτα βεφα αλεξιαδου, συνταγή γιαουρτόπιτα, γιαρτοπιτα, γλυκα γιαουρτοπιτα, γιαουρτόπιτα βέφας αργυρώς, γιαουτροπιτα, γλυκο τριανταφυλλο βεφας, γιαρτοπιτα απο αργυρω, συνταγη γιαουρτοπιτα βεφας, yiaourtopita, βεφα γιαουρτοπιτα, γιαρτοπιτα βεφας, γιαρτουπιτα βεφας, γιαουρτοπιτα αλεξιαδου, yiaourtopita sintagi, yiaourtopita sintages, γιαουρτοπιτα κεικ βεφας αλεξιαδου, συνταγη γιαουρτοπιτα βεφα, www vefa alexiadou sidages kuzhina giaoyrtopita com gr

Tags: , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading