ΓΙΑΟΥΡΤΟΠΙΤΑ

26 Δεκεμβρίου 2011
By

Υλικά για 22-24 κομμάτια:

225 γρ. βούτυρο φρέσκο 300 γρ. ζάχαρη 4 αυγά 1 κουπάκι γιαούρτι αγελαδινό 320 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κ.γ μπέικιν πάουντερ Ξύσμα πορτοκαλιού Ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα

Εκτέλεση
Χτυπάμε καλά στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη και ρίχνουμε τα αυγά ένα-ένα.  Βάζουμε το γιαούρτι και το ξύσμα από το πορτοκάλι. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και ρίχνουμε μέσα το μπέικιν πάουντερ. Ρίχνουμε το αλεύρι μέσα στο μείγμα με ένα κουτάλι και τα ανακατεύουμε ελαφρά.. Βουτυρώνουμε τη φόρμα μας ή το ταψί και ψήνουμε στους 180° για 35′-40′ λεπτά. Όταν ψηθεί το αφήνετε να κρυώσει και το πασπαλίζετε με άχνη ζάχαρη. Εάν θέλετε μπορείτε να το σερβίρετε, βάζοντας επάνω λίγο γλυκό βύσσινο.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Mageiras.gr


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

γιαουρτοπιτα βεφασ, γιαουρτόπιτα βεφα, γιαουρτόπιτα συνταγή, γιαουρτοπιτα βεφα αλεξιαδου, συνταγες γιαουρτοπιτα, γιαρτοπιτα, βεφα γιαουρτοπιτα, συνταγες για γιαουρτοπιτα, yiaourtopita sintagi, γιουρτοπιτα βεφας, γιαρτουπιτα βεφας, γιαουρτοπιτα βεφα βεφας, γιαουρτοπιτα 225 γρ βουτυρο βεφα, βεφα γλυκα, www vefa alexiadou sidages kuzhina giaoyrtopita com gr

Tags: , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading