ΓΙΑΟΥΡΤΟΠΙΤΑ

26 Δεκεμβρίου 2011
By

Υλικά για 22-24 κομμάτια:

225 γρ. βούτυρο φρέσκο 300 γρ. ζάχαρη 4 αυγά 1 κουπάκι γιαούρτι αγελαδινό 320 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κ.γ μπέικιν πάουντερ Ξύσμα πορτοκαλιού Ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα

Εκτέλεση
Χτυπάμε καλά στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη και ρίχνουμε τα αυγά ένα-ένα.  Βάζουμε το γιαούρτι και το ξύσμα από το πορτοκάλι. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και ρίχνουμε μέσα το μπέικιν πάουντερ. Ρίχνουμε το αλεύρι μέσα στο μείγμα με ένα κουτάλι και τα ανακατεύουμε ελαφρά.. Βουτυρώνουμε τη φόρμα μας ή το ταψί και ψήνουμε στους 180° για 35′-40′ λεπτά. Όταν ψηθεί το αφήνετε να κρυώσει και το πασπαλίζετε με άχνη ζάχαρη. Εάν θέλετε μπορείτε να το σερβίρετε, βάζοντας επάνω λίγο γλυκό βύσσινο.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Mageiras.gr


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

γιαουρτοπιτα βεφασ, γιαουρτόπιτα βεφα, γιαουρτόπιτα συνταγή, γιαουρτοπιτα βεφα αλεξιαδου, συνταγες γιαουρτοπιτα, γιαρτοπιτα, συνταγες για γιαουρτοπιτα, yiaourtopita sintagi, βεφα γλυκα, γιαουρτοπιτα βεφα βεφας, γιαουρτοπιτα βεφας 225 γρ βούτυρο, γιαουρτοπητα, γιαούρτοπιτα της, γιαουτοπιτα, γιουρτοπιτα βεφας, βεφα αλεξιαδου γιαουρτοπιτα, γιαουρτοπιτα βεφας 225 βούτυρο

Tags: , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας