Γιαννιώτικο της Σοφίας

1 Δεκεμβρίου 2012
By
Αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε μπακλαβά ή κανταΐφι φτιάχνετε ένα γιαννιώτικο και έχετε "ένα σε δύο".  

      Υλικά
1 συσκευασία κανταΐφι
1 συσκευασία κρούστα για γλυκά
400 γρ. βούτυρο φρέσκο ή lurpac
300 γρ. αμύγδαλα χονδροτριμενα
300 γρ. καρύδια χονδροτριμενα
2 κ.γ κανέλα
1 κ.γ. γαρύφαλλο


    Σιρόπι
3 κούπες νερό
3 κούπες ζάχαρη
1 1/2 κούπα μέλι
1 λεμόνι
1 ξυλάκι κανέλα

     Εκτέλεση
   Μετράμε τα φύλλα της κρούστας και τα χωρίζουμε ανά δύο.Εγώ είχα 6 δυάδες.Χωρίζουμε και το κανταΐφι ομοίως,Εγώ το χώρισα σε 6 όμοια μέρη.Λιώνουμε το βούτυρο.Βάζουμε σε ένα μπολ το αμύγδαλο. Σε άλλο ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: tartouffo


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

καταιφι γιαννιωτικο, γιαννιωτικο καταιφι, γιαννιωτικο γλυκο με κρεμα, γιαννιώτικα γλυκά, γιαννιωτικο γλυκο αργυρω, γαλακτομπουρεκο γιαννιωτικο, rolo xirino, γιαννιωτικος μπακλαβας αργυρω, γιανιοτικο, γιαννιωτικο γλυκο ακης, γιαννιωτικο καταιφι αργυρω, gianivtiko, μπακλαβας ρολο παρλιαρος, μπακλαβας με χειροπητο φυλο, γιαννιωτικο ακης, μπακλαβας γιανιωτικος ρολο, μπακλαβας γιανιωτικοπ, ΓΙΑΝΙΟΤΙΚΟ ΓΛΥΚΟ, γιαννι, γιαννιώτικο με κρεμα, γιαννιωτικο καταιφι βήμα βήμα, συνταγη για γιαννιωτικο

Tags: , , , ,

Comments are closed.