Γιαννιώτικος Πατσάς

17 Οκτωβρίου 2011
By

ΥΛΙΚΑ

1 κεφάλι μέτριο μοσχαρίσιο
6 σκελίδες σκόρδο
2 αυγά
1 φλιτζάνι του τσαγιού ξύδι
1 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού καρύδια
Αλάτι-πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε καλά το κεφάλι και το βάζουμε στη κατσαρόλα να βράσει.
Αφού το ξαφρίσουμε καλά βάζουμε και το αλάτι και αφήνουμε το κεφάλι να βράσει
ώσπου να ξεκοκαλίζεται.
Το βγάζουμε σε μια πιατέλα και το αφήνουμε να κρυώσει.
Με κοφτερό μαχαίρι κόβουμε το κρέας σε πολύ μικρά κομμάτια αφαιρώντας τα κόκαλα.
Τα βάζουμε σε μια άλλη κατσαρόλα,στραγγίζουμε το ζωμό που έχει βράσει
(προσέχοντας να μη πέσει κανένα κόκαλο),προσθέτουμε αν χρειαστεί νερό ακόμη,
βάζουμε τη κατσαρόλα στη φωτιά και ετοιμάζουμε τα καρύδια και το σκόρδο.
Περνάμε από τη μηχανή του πουρέ τα καρύδια να γίνουν ψίχα και στο γουδί
χτυπάμε το σκόρδο.
Μόλις το κρέας έχει πάρει βράση,τα προσθέτουμε μαζί με το πιπέρι, τα αφήνουμε
να βράσουν για 15 λεπτά και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
Χτυπάμε τα αυγά,προσθέτουμε σε ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Syntagies.gr


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

πατσας μοσχαρισιος, πατσας συνταγες, συνταγη για πατσα, σπεσιαλιτε ιωαννινων, μοσχαρισιος πατσας, χοιρινό κεφάλι, κεφαλι χοιρινο πατσας, www sintagi gia patsa gr, κεφαλι χοιρινο, συνταγή για πατσα κεφάλι χοιρινό, συνταγη για πατσα μοσχαρισιο kefali, πατσας χοιρινο κεφαλι, ΠΑΤΣΑΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ, πατσας φρικασε, πατσας kefali συνταγη, συνταγη πατσας μοσχαρισιος πετρετζικης, πατσας με χοιρινη γλωσσα, πατσας με χοιρινο, σπεσιαλιτε των ιωαννινων, πατσας τι κρεας ειναι;, ΣΗΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΠΑΤΣΑ, πετρετζικης πατσας, πατσαςγ γιανιτικος, χοιρινο κεφαλι πατσασ

Tags: , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading