Γεμιστές Χρωματιστές Πιπεριές, Λαδερές

21 Σεπτεμβρίου 2012
By

Θα τα έλεγα «γεμιστά, όπως παλιά», χωρίς κιμά, με πολλά αρωματικά χόρτα, φρεσκοτριμμένα μπαχαρικά, σταφίδες και κουκουνάρι!  Όπως τα έφτιαχναν οι παλιές νοικοκυρές, οι γιαγιάδες μας, και τα έψηναν στον ξυλόφουρνο. Το ανακοίνωναν από την προηγούμενη ημέρα ότι θα ανάψουν φούρνο, καλώντας έτσι  και τις φιλενάδες τους, να ψήσουν κι αυτές το δικό τους φαγητό, «για να μην πάει χαμένος ο φούρνος με ένα ταψί!»
Και μέχρι να ψηθούν τα φαγητά, είχαν χρόνο να πιουν ένα καφεδάκι, να κουβεντιάσουν τα προβλήματά τους και να πουν τους καημούς τους.
Ο φούρνος, γεμάτος με τις μυστικές συνταγές της καθεμιάς, αναδείκνυε και συνταίριαζε όλα τα ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Τα ταξίδια μου


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

πιπεριες χρωματιστες γεμιστες, πιπεριες χρωματιστες γεμιστες με τυρι, γεμιστεσ πιπεριεσ ψυχουλη, λαδερά γεμιστά αργυρώ, χρωματιστες πιπεριες γεμιστες, χρωματιστες πιπεριες γεμιστες με πλιγου, χρωματιστες πιπεριες γεμιστεσ με κυμα, συνταγες με γλυκες χρωματιστες πιπεριες, πολυχρωμες γεμιστες πιπεριες με σταφιδα, πιπεριες χρωματιστες κερατα, πιπεριες χρωματιστεσ γεμιστες με τυρια, ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, πιπεριεσ με τυρι ψυχουλη, πιπερια χρωματιστη, γεμιστες χρωματιστες πιπεριες, χρωματιστες πιπεριεσ με τονο

Tags: , , , , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading