Γεμιστά μανιτάρια με κάστανο

23 Ιανουαρίου 2015
By
Γεμιστά μανιτάρια με κάστανο ΥΛΙΚΑ (για 10 κομμάτια)
  • 10 μεγάλα ασπρομανίταρα
  • χυμό από 2 πορτοκάλια
  • 2 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι, τριμμένο
  • 150 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
  • 150 γρ. συκωτάκια πουλιών
  • ½ ποτήρι κόκκινο, ξηρό κρασί
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • ½ ποτήρι νερό (εάν χρειαστεί)
  • 4-5 αποξηραμένα δαμάσκηνα, ψιλοκομμένα
  • 2 κ.σ. κουκουνάρι
  • 6 κάστανα, βρασμένα, ξεφλουδισμένα και χονδροκομμένα
  • 120 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
  • 10 κλωναράκια μαϊντανού, ψιλοκομμένα
EKTEΛΕΣΗ Κόβουμε τα ποδαράκια των μανιταριών, τα ψιλοκόβουμε και τα αφήνουμε στην άκρη. Με τη βοήθεια ενός ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Gourmet


GD Star Rating
loading...

Tags: , ,

Τα σχόλια σας