Γαύρος τηγανιτός σε αμπελόφυλλα

14 Μαΐου 2014
By
Γαύρος τηγανιτός σε αμπελόφυλλα Γαύρος τηγανιτός σε αμπελόφυλλα Υπέροχος καλοκαιρινός μεζές, εύκολος και νόστιμος, ο τηγανιτός γαύρος τυλίγεται σε αμπολόφυλλα και συνοδεύει τέλεια το ούζο ή την μπύρα. Από το radicio.com. Υλικά συνταγής:
  • Φρέσκος γαύρος700 γρ.
  • Φρέσκα αμπελόφυλλαόσα χρειαστούν
  • Αλάτι, πιπέριόσο σας αρέσει
  • ΕλαιόλαδοΌσο χρειαστεί για το τηγάνισμα
  • Σκόρδο2 σκελίδες
  • Λεμόνι1 για το σερβίρισμα (προαιρετικό)
Οδηγίες: 1. Καθαρίζετε το γαύρο (κόβετε το κεφάλι τραβόντας μαζί και τα εντόσθια) και τον ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές Μαγειρικής


GD Star Rating
loading...

Tags: , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας