Γαύρος Σαγανάκι με φέτα και ντομάτα!

7 Ιουλίου 2012
By



Υλικά :

1/2 κιλό γαύρο
200 γραμμάρια νερό
150 γραμμάρια ντομάτα τριμμένη στο τρίφτη (χωρίς φλούδες και σπόρια)
50 γραμμάρια ελαιόλαδο
1 πιπεριά καυτερή ψιλοκομμένη (εάν τρώτε)
1/2 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
1/2 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
150 γραμμάρια φέτα κομμένη σε πολύ μικρούς κύβους
Αλάτι πιπέρι
Ρίγανη.

Εκτέλεση :

Καθαρίζουμε τον γαύρο, κόβουμε τα κεφάλια και τον πλένουμε πολύ καλά.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε 150 γραμμάρια νερό και τον γαύρο και τα βράζουμε, όταν δούμε ότι ο γαύρος είναι μαλακός τον κατεβάζουμε από τη φωτιά και χύνουμε το νερό.
Όταν ο γαύρος κρυώσει τον ανοίγουμε στα δυο και πετάμε τη βελόνα του.
Σε μια άλλη κατσαρόλα ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η αίσθηση της γεύσης


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

γαυρος σαγανακι αργυρω, γαύρος σαγανάκι, γαυρος σαγανακι με ντοματα, γαυρος αχνιστος, γαυρος σαγανακι chef στον αερα, συνταγη για γαυρο σαγανακι, γαύρο σαγανάκι, gavros saganaki, gavros axnistos, σεφ στον αερα σαγανακι, σεφ στον αερα γαυρος σαγανακι, gauros saganaki, σεφ στον αερα γαυρο σαγανακι, σαγανακι γαυρος, σαγανακι γαυρο argyro, εκπομπη star γαυροσ σαγανακι, γαύρος σαγανακι αργυρώ μπαρμπαρίγου, sintages gauros axnistos, φετα σαγανακι με ντοματα

Tags:

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading