Γαύρος Σαγανάκι με φέτα και ντομάτα!

7 Ιουλίου 2012
By



Υλικά :

1/2 κιλό γαύρο
200 γραμμάρια νερό
150 γραμμάρια ντομάτα τριμμένη στο τρίφτη (χωρίς φλούδες και σπόρια)
50 γραμμάρια ελαιόλαδο
1 πιπεριά καυτερή ψιλοκομμένη (εάν τρώτε)
1/2 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
1/2 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
150 γραμμάρια φέτα κομμένη σε πολύ μικρούς κύβους
Αλάτι πιπέρι
Ρίγανη.

Εκτέλεση :

Καθαρίζουμε τον γαύρο, κόβουμε τα κεφάλια και τον πλένουμε πολύ καλά.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε 150 γραμμάρια νερό και τον γαύρο και τα βράζουμε, όταν δούμε ότι ο γαύρος είναι μαλακός τον κατεβάζουμε από τη φωτιά και χύνουμε το νερό.
Όταν ο γαύρος κρυώσει τον ανοίγουμε στα δυο και πετάμε τη βελόνα του.
Σε μια άλλη κατσαρόλα ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η αίσθηση της γεύσης


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

γαυρος σαγανακι αργυρω, γαύρος σαγανάκι, γαυρος σαγανακι με ντοματα, γαυρος αχνιστος, γαυρος σαγανακι chef στον αερα, σαγανακι γαυρος, παστη γαυρος chef στον αερα, gavros saganaki, γαύρος με φέτα, γαυρος σαγανακι αργυρω μπαρμπαριγου, sintages gauros axnistos, σαγανακη γαυρος, gayros gemistos me feta, σεφ στον αερα γαυρο σαγανακι, σεφ στον αερα γαυρος σαγανακι

Tags:

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading