Γαύρος ξιδάτος

17 Οκτωβρίου 2011
By

Μεζές ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΟΣ!!!  Υλικά1 κιλό γαύρο φιλεταρισμένοξίδι (τόσο όσο να σκεπάζει τα ψάρια)2 κ.σ. αλάτιελαιόλαδοσκόρδο σε φέτες όσο θέλουμε (προαιρετικά,αλλά του πάει πολύ)3-4 φύλλα δάφνηςμπόλικο άνηθο ψιλοκομμένορίγανη καλήΕκτέλεσηΕτοιμάζουμε το γαύρο και τον βάζουμε σε μπολ.  Ανακατεύουμε το ξίδι με το αλάτι και σκεπάζουμε τα ψάρια.Αφήνουμε να σταθούν και να “ψηθούν”  για 10-12 ώρες στη

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Syntages...apo spiti


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

γαυρος ξιδατος αργυρω, γαυρος ξιδατος, gavros ksidatos, γαυρος παστος με μυρωδικα, gaypos jydatos, γαυρος μαρινατος λευκαδα, γαυρος ξιδατος συνταγη αργυρω, μαγυριτσα, ξιδατος γαυρος

Tags: ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading