Γαύρος ξιδάτος

17 Οκτωβρίου 2011
By

Μεζές ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΟΣ!!!  Υλικά1 κιλό γαύρο φιλεταρισμένοξίδι (τόσο όσο να σκεπάζει τα ψάρια)2 κ.σ. αλάτιελαιόλαδοσκόρδο σε φέτες όσο θέλουμε (προαιρετικά,αλλά του πάει πολύ)3-4 φύλλα δάφνηςμπόλικο άνηθο ψιλοκομμένορίγανη καλήΕκτέλεσηΕτοιμάζουμε το γαύρο και τον βάζουμε σε μπολ.  Ανακατεύουμε το ξίδι με το αλάτι και σκεπάζουμε τα ψάρια.Αφήνουμε να σταθούν και να “ψηθούν”  για 10-12 ώρες στη

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Syntages...apo spiti


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

γαυρος ξιδατος αργυρω, γαυρος ξιδατος, γαυροσ ξιδατος συνταγη, gavros ksidatos, γαυρος παστος με μυρωδικα, γαυρος ξιδατος πως φτιάχνεται, ξιδατος γαυρος, γαυρος ξιδατος συνταγη αργυρω, gauros ksidatos, γαυρος μαρινατος λευκαδας, γαυρος μαρινατος λευκαδα, γαυρος μαρινάτος αλεξανδρα, αργυρώ συνταγέσ γαυρο ξιδατος, xidatos gavros, gaypos jydatos, ψησημο

Tags: ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading