Γαύρος ξιδάτος

17 Οκτωβρίου 2011
By

Μεζές ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΟΣ!!!  Υλικά1 κιλό γαύρο φιλεταρισμένοξίδι (τόσο όσο να σκεπάζει τα ψάρια)2 κ.σ. αλάτιελαιόλαδοσκόρδο σε φέτες όσο θέλουμε (προαιρετικά,αλλά του πάει πολύ)3-4 φύλλα δάφνηςμπόλικο άνηθο ψιλοκομμένορίγανη καλήΕκτέλεσηΕτοιμάζουμε το γαύρο και τον βάζουμε σε μπολ.  Ανακατεύουμε το ξίδι με το αλάτι και σκεπάζουμε τα ψάρια.Αφήνουμε να σταθούν και να “ψηθούν”  για 10-12 ώρες στη

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Syntages...apo spiti


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

γαυρος ξιδατος αργυρω, γαυρος ξιδατος, γαυροσ ξιδατος συνταγη, γαυρος παστος με μυρωδικα, γαυρος ξιδατος πως φτιάχνεται, gavros ksidatos, γαυρος μαρινατος λευκαδας, γαυρος μαρινατος λευκαδα, γαυρος μαρινάτος αλεξανδρα, xidatos gavros, γαυρος ξιδατος συνταγη αργυρω, gaypos jydatos, ξιδατος γαυρος

Tags: ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading