Γαύρος μαρινάτος στα γρήγορα

18 Ιουλίου 2013
By
gavros marinatos [...] αγόρασα 2 κιλά φρέσκο γαύρο, το απόλυτο για μένα ψαράκι του Αιγαίου μαζί με τη σαρδέλλα, τον καθάρισα προσεκτικά και τον μισό τον έφτιαξα στο φούρνο ριγανάτο, και τον άλλο τον μαρινάρισα για το ουζάκι μου. [..] ΓΑΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΥΛΙΚΑ
  • 1 κιλό γαύρο
  • αλάτι θαλασινό χοντρό
  • ξύδι καλής ποιότητας ή λεμόνι
  • σκόρδο 1-2 σκελίδες
  • μαίντανό ή άλλο αρωματικό, μια χούφτα
  • καυτερή πιπερίτσα (προαιρετικά), 1 μικρή
ΕΚΤΕΛΕΣΗ 1. Τα ψαράκια τα καθαρίζουμε τραβώντας το κεφάλι και ξεπλένοντας την κοιλιά. Βγάζουμε το κόκκαλο με μια κίνηση και τα  ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Food Junkie not junk food


GD Star Rating
loading...

Tags: , , , , , , ,

Τα σχόλια σας