Γαρδούμπες!

12 Απριλίου 2012
By




Υλικά :

Τα πλεμόνια από δυο συκωταριές αρνίσιες
1 κιλό έντερα
1 κιλό γλυκάδια
7 ματσάκια σκορδάκια φρέσκα (όταν δεν βρίσκουμε βάζουμε κρεμμυδάκια φρέσκα )
2 ματσάκια κρεμμυδάκια φρέσκα
1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
250 γραμμάρια ελαιόλαδο παρθένο
150 γραμμάρια ελαφρά συμπυκνωμένο χυμό τομάτας
Αλάτι

Εκτέλεση :

Με τη βοήθεια ενός στύλου bik γυρίζουμε τα έντερα και τα πλένουμε πολύ καλά..
Φουσκώνουμε τα πλεμόνια να γίνουν σαν μπαλόνια και μετά μ΄ ένα ψαλίδι τα κόβουμε σε κομμάτια μακρόστενα στο μέγεθος του δίκτη μας κολλημένο με το μεσαίο και τα πλένουμε πολύ καλά.
Βάζουμε σ΄ένα τρυπητό τα έντερα να στραγγίξουν καλά όπως και τα κομμάτια από τα ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η αίσθηση της γεύσης


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

γαρδούμπα στο φούρνο, γαρδουμπες, ΓΑΡΔΟΥΜΠΕΣ ΑΡΓΥΡΩ, γαρδουμπες λεμονατες, γαρδουμπα μονο με εντερα, γαρδουμπες στο φουρνο, γαρδουμπα συνταγη, γαρδουμπα στο φουρνο αργυρω, γαρδουμπες με χορτα, γαρδουμπες στο φουρνο αργυρω, γαρδουμπα στη γαστρα, γαρδουμπα λεμονάτη, γαρδουμπεσ φουρνου, ΓΑΡΔΟΥΜΠΕΣ Σ, γαρδούμπα συνταγές, απο τι φτιαχνονται οι γαρδουμπες, gardoympa

Tags: , , , , , , ,

Comments are closed.