Γαρδούμπες!

12 Απριλίου 2012
By




Υλικά :

Τα πλεμόνια από δυο συκωταριές αρνίσιες
1 κιλό έντερα
1 κιλό γλυκάδια
7 ματσάκια σκορδάκια φρέσκα (όταν δεν βρίσκουμε βάζουμε κρεμμυδάκια φρέσκα )
2 ματσάκια κρεμμυδάκια φρέσκα
1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
250 γραμμάρια ελαιόλαδο παρθένο
150 γραμμάρια ελαφρά συμπυκνωμένο χυμό τομάτας
Αλάτι

Εκτέλεση :

Με τη βοήθεια ενός στύλου bik γυρίζουμε τα έντερα και τα πλένουμε πολύ καλά..
Φουσκώνουμε τα πλεμόνια να γίνουν σαν μπαλόνια και μετά μ΄ ένα ψαλίδι τα κόβουμε σε κομμάτια μακρόστενα στο μέγεθος του δίκτη μας κολλημένο με το μεσαίο και τα πλένουμε πολύ καλά.
Βάζουμε σ΄ένα τρυπητό τα έντερα να στραγγίξουν καλά όπως και τα κομμάτια από τα ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η αίσθηση της γεύσης


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

γαρδούμπα στο φούρνο, γαρδουμπες, ΓΑΡΔΟΥΜΠΕΣ ΑΡΓΥΡΩ, γαρδουμπες λεμονατες, γαρδουμπες στο φουρνο, γαρδουμπα μονο με εντερα, γαρδουμπα συνταγη, γαρδουμπα στο φουρνο αργυρω, γαρδουμπες με χορτα, γαρδουμπες στο φουρνο αργυρω, gardoumpa, gardoumpes, υλικα γαρδουμπας, γαρδουμπα λεμονάτη, πως ψηνεται η γαρδουμπα, γαρδουμπα συνταγεσ τησ παρεασ, γαρδουμπα στη γαστρα, υλικα για γαρδουμπα, ψησιμο γαρδουμπας, gardoumpes argiro, γαρδουμπα βεφα, συνταγή γαρδούμπες, συνταγες γαρδουμπας, γαρδουμπα λαδορυγανη στη κατσαρολΑ, πως φτιαχνουμε τις γαρδουμπες, Πως γυρίζουμε αργυρω, Η γαρδουμπα απο τι φτιαχνεται, γαρδούμπα με πατάτες στο φούρνο, gardouba pos magirevete

Tags: , , , , , , ,

Comments are closed.