ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΓΕΜΙΣΤΗ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ

26 Νοεμβρίου 2011
By















ΥΛΙΚΑ1 γαλοπούλα 5-6 κιλά 1/4 κούπας χυμό λεμονιού1/2 κούπα χυμό πορτοκαλιού1/2 κούπα βούτυρο αλάτι, πιπέρι




ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
7 κουταλιές βούτυροτα εντόσθια της γαλοπούλας1/3  κιλού κιμά μοσχαρίσιο1/4 κιλού κιμά χοιρινό1/4 κούπας ρύζι Καρολίνα220 γρ. κάστανα βρασμένα ή ψημένα, σε κομματάκια1/4 κούπας κουκουνάρια2 κουταλιές κονιάκ (προαιρετικά)1 κούπα ζωμό κότας ή κρέατος1/4 κούπας σταφίδες (προαιρετικά)
ΟΔΗΓΙΕΣ 
Αφαιρέστε τα εντόσθια από τη γαλοπούλα, πλύνατε την καλά μέσα και έξω κι αφήστε τη να στραγγίσει. Λιώστε το βούτυρο κι ανακατέψτε το με το χυμό λεμονιού και πορτοκαλιού. από το μίγμα αυτό Αλείψτε και τρίψτε τη γαλοπούλα. Με αλάτι και πιπέρι Πασπαλίστε την κοιλιά και το άνοιγμα του στήθους. Ετοιμάστε τη γέμιση. Πλύνατε και κόψτε σε κομματάκια τα εντόσθια της γαλοπούλας. Βάλτε σε κατσαρόλα το βούτυρο, ζεστάνετε  το σε δυνατή φωτιά, ρίξτε μέσα τα εντόσθια, τον κιμά, το κρεμμύδι  σοτάρετέ τα καλά. Ρίξτε ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΦΑΓΗΤΩΝ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

γαλοπουλα γεμιστη με καστανα, Γαλοπουλα γεμιστη του Λαζαρου, γεμιστη γαλοπουλα με καστανα, γεμιστη γαλοπουλα με κιμα

Tags:

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading