Γαλακτομπούρεκο

19 Αυγούστου 2010
By
Η δοσολογίες είναι για ένα ταψί με διάμετρο 25 εκατοστών. Υλικά Για τη κρέμα
  • 2 λίτρα φρέσκο γάλα
  • 3 κ.σ. κορν φλάουρ
  • 7 κ.σ. άνθος αραβοσίτου
  • 1 κ.γ. μαστίχα κοπανισμένη
Για το σιρόπι
  • 7 κούπες ζάχαρη
  • 7 κούπες νερό
  • 1 φλούδα από λεμόνι
  • 2 κ.γ. μέλι
1 φύλλο κρούστας Ηλιέλαιο για τα φύλλα Εκτέλεση Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το γάλα, το κορν φλάουρ, τη μαστίχα και το ανθος ανακατεύοντας καλά με τον αναδευτήρα. Προσοχή ανακατεύουμε συνεχώς για να μη μας κολλήσει μέχρι να το μείγμα μας να γίνει μια παχύρευστη κρέμα. Την αφήνουμε στην άκρη και ξεκινάμε με τα φύλλα και ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Με έπιασε υπογλυκαιμία


GD Star Rating
loading...

Tags: , ,

Comments are closed.