γίδα κοκκινιστή

23 Σεπτεμβρίου 2012
By

Γίδα κοκκινιστή

 photos ερασι τέχνης


.


το κρέας της γίδας είναι ένα κρέας νόστιμο, μα κάπως ιδιαίτερο...
γιά να αποφύγουμε την πιθανή μυρωδιά του, κρίνω απαραίτητο να κάνουμε μιά ειδική επεξεργασία ψησίματος.

έτσι, παίρνουμε το κρέας της γίδας κομμένο σε μερίδες, το πλένουμε καλά με νερό κάτω από τη βρύση κι ύστερα μέσα σε μιά λεκανίτσα πλένουμε το κάθε ένα κομμάτι χωριστά, με ξύδι *

κατόπιν βάζουμε σε μιά κατσαρόλα μπόλικο νερό, ρίχνουμε μέσα το κρέας κι όταν το νερό πάρει βράση αρχίζουμε και το ξαφρίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε.
όταν ξαφρίσουμε, αφίνουμε ακόμα 2' - 3' λεπτά το κρέας να βράσει, το σουρώνουμε σε σουρωτήρι ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Ερασι τέχνης ...


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

γιδα κοκκινιστη αργυρω, κρεας γιδας, συνταγεσ γυδασ, μυρωδια γιδας, γιδα συνταγη αργυρο, νοστιμη γιδα, κρεας γηδας ειναι καλο, γιδα συνταγη αργυρω, γιδα κοκκινιστη της αργυρως, γηδασινταγιες, mageiriki gida, kreasgida

Tags: ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading