Γίδα βραστή

14 Νοεμβρίου 2011
By
Κρύο!!!!καιρός για σούπα
Οι φήμες λένε ότι την καλύτερη γίδα βραστή θα τη φάμε στο Ναύαρχο στον Κοσμά Κυνουρίας.
Παρότι έχω πάει μέχρι εκεί αρκετές φορές δεν είχα την τύχη να τη δοκιμάσω, ίσως λόγω εποχής που τον επισκέφτηκα.
Οι δοκιμές μου στην Αθήνα είναι στην κεντρική αγορά αλλά δεν με έχουν ξετρελάνει.
Έχω όμως ισχυρές μνήμες από την οικογένεια στο χωριό όταν ακόμη ο πατέρας διατηρούσε μικρό μπακάλικο χασάπικο κλπ.
Είπα να τη φτιάξω κι εγώ μιας και οι καιρικές συνθήκες το απαιτούσαν.
Αν έχετε εμπιστοσύνη στο χασάπη σας ότι φέρνει καλή γίδα τολμήστε το.
Τα υλικά για 4 άτομα
1 κιλό κρέας από γίδα κατάλληλο για βραστό
2 κουταλιές της σούπας ξύδι
1-2 πατάτες
2-3 καρότα
2-3 κρεμμύδια μικρά
1 ματσάκι σέλινο
Αλάτι και πιπέρι
Προαιρετικά
Ρύζι για σούπα
Αυγό και λεμόνι για το αυγολέμονο
Διαδικασία
Πλένουμε καλά το κρέας και το βάζουμε σε μια λεκάνη με ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές της Ασπρούλας


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

γιδα βραστή αργυρώ, συνταγες με γιδα, συνταγη για γιδα βραστη, συνταγη για γιδα, γιδα βραστη με τραχανα, συνταγες για γιδα βραστη, γιδα με τραχανα, gida vrasti, gida vrasti sindagi, γιδα βραστη με τραχανα καλλιδης, sindagi gida vrasti, gidha vrasti, συνοδευτικα γιδα βραστη, που να φαω γιδα στην αθηνα, που θα φαμε γιδα βραστη στην αθηνα, καλλιδης γιδα βραστη, καλιδης γιδα βραστη, γιδαβραστηβεφας, syntages tis pareas gida, γιδα βραστη με τραχανα αργυρω, βραστη γιδα με τραχανα χοντρο, γίδα βραστή ελαφριά

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading