Βεργάδι με χυλοπίτες (τουτουμάκια)

14 Δεκεμβρίου 2012
By
Η γιαγιά μου το έλεγε βεργάδι με τουτουμάκια και συνήθως το ᾿φτιαχνε με χοντρό. Γίνεται και με κατσίκι ή αρνί, αλλά με βετούλι ή ζυγούρι γίνεται νοστιμότερο, γιατί το περισσότερο λίπος που έχουν τα μεγαλύτερα ζώα, κάνει τη διαφορά στη γεύση. Βεργάδι με χυλοπίτες (τουτουμάκια) Υλικά •   1200 γρ. βεργάδι ή βετούλι •   2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια, ολόκληρα •   2 πατάτες ολόκληρες •   2 καρότα ολόκληρα •   4 κλωνάρια σέλινο •   1 ώριμη ντομάτα ολόκληρη •   3 κ. σ. ελαιόλαδο •   3 ώριμες ντομάτες, περασμένες στο μούλτι •   1 κ. σ. πελτέ •   1 φλ. τσαγιού γεμάτο χυποπίτες •   1 πρέζα ζάχαρη •   αλάτι - φρεσκοτριμένο πιπέρι •   3½ λίτρα νερό Εκτέλεση Πλένουμε και κόβουμε το κρέας σε ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Τα φαγητά της γιαγιάς


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

βεργαδι, τουτουμακια, πως να μαγειρεψω προβατινα, βεργαδι τι ειναι, βεργαδι συνταγες, ζυγουρι κοκκινιστο με μακαρονια, ζυγουρι με χυλοπιτες, ζυγουρι κοκκινιστο στη γαστρα, τι είναι το ζυγουρι, συνταγες για ζυγουρι κοκκινιστο, συνταγή για βεργαδι, Syntagi gia bergadi, βεργαδι σουπα, βεργαδι κοκκινιστο, βεργαδι βραστο συνταγη, κρεας βεργαδι, βεργαδη σουπα, πως να μαγειρεψω ζυγουρι, πως να μαγειρεψω το ζυγουρι, πως φτιαχνω τουτουμακια, συνταγες για βεργαδι, τι ειναι το βεργαδι, χιλοπιτες με κρεας, χοντρο ζυγουρι ασπρο, χοντρο με τουτουμακια, πως μαγειρευετε το ζυγουρι, προβατινα χυλοπιτες, να ψτιαξο τουτου ακια, βεργαδι βραστό, βετουλι βραστο, βετουλι η ζυγουρι, βετουλι κοκινιστο, βετουλι κοκκινιστο, διαφορες σε ζυγουρι και βεργαδι, ζυγουρι κοκκινιστο στην κατσαρολαα αργυρω, ζυγουρι κοκκινιστο συνταγη, ζυγουρι κοκκινιστο της αργυρως, ζυγουρι με κριθαράκι, ζυγουρι στο φουρνο κοκινιστο με μακαρονια, κρεας με χιλοπιτες

Tags: , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading