Βεργάδι με χυλοπίτες (τουτουμάκια)

14 Δεκεμβρίου 2012
By
Η γιαγιά μου το έλεγε βεργάδι με τουτουμάκια και συνήθως το ᾿φτιαχνε με χοντρό. Γίνεται και με κατσίκι ή αρνί, αλλά με βετούλι ή ζυγούρι γίνεται νοστιμότερο, γιατί το περισσότερο λίπος που έχουν τα μεγαλύτερα ζώα, κάνει τη διαφορά στη γεύση. Βεργάδι με χυλοπίτες (τουτουμάκια) Υλικά •   1200 γρ. βεργάδι ή βετούλι •   2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια, ολόκληρα •   2 πατάτες ολόκληρες •   2 καρότα ολόκληρα •   4 κλωνάρια σέλινο •   1 ώριμη ντομάτα ολόκληρη •   3 κ. σ. ελαιόλαδο •   3 ώριμες ντομάτες, περασμένες στο μούλτι •   1 κ. σ. πελτέ •   1 φλ. τσαγιού γεμάτο χυποπίτες •   1 πρέζα ζάχαρη •   αλάτι - φρεσκοτριμένο πιπέρι •   3½ λίτρα νερό Εκτέλεση Πλένουμε και κόβουμε το κρέας σε ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Τα φαγητά της γιαγιάς


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

βεργαδι, τουτουμακια, πως να μαγειρεψω προβατινα, βεργαδι τι ειναι, ζυγουρι κοκκινιστο με μακαρονια, ζυγουρι κοκκινιστο στη γαστρα, βεργαδι κοκινιστο, βεργαδη σουπα, βεργαδι κοκκινιστο, βεργαδη κοκινιστο, ζυγουρι κοκκινιστο κατσαρολα, συνταγες για βεργαδι, τι ειναι το ζυγουρι, πως να μαγειρεψω ζυγουρι, πως μαγειρευετε το ζυγουρι, προβατινα χυλοπιτες, ζυγουρι στο φουρνο κοκινιστο με μακαρονια, ζυγουρι στην γαστρα με ζυμαρικο, ζυγουρι πως να το μαγειρεψω, ζυγουρι κοκκινιστο της αργυρως, ζυγουρι κοκινιστο με ζυμαρικα, βετουλι κοκκινιστο, βετουλι κοκινιστο

Tags: , , , , ,

Comments are closed.