Βεργάδι με χυλοπίτες (τουτουμάκια)

14 Δεκεμβρίου 2012
By
Η γιαγιά μου το έλεγε βεργάδι με τουτουμάκια και συνήθως το ᾿φτιαχνε με χοντρό. Γίνεται και με κατσίκι ή αρνί, αλλά με βετούλι ή ζυγούρι γίνεται νοστιμότερο, γιατί το περισσότερο λίπος που έχουν τα μεγαλύτερα ζώα, κάνει τη διαφορά στη γεύση. Βεργάδι με χυλοπίτες (τουτουμάκια) Υλικά •   1200 γρ. βεργάδι ή βετούλι •   2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια, ολόκληρα •   2 πατάτες ολόκληρες •   2 καρότα ολόκληρα •   4 κλωνάρια σέλινο •   1 ώριμη ντομάτα ολόκληρη •   3 κ. σ. ελαιόλαδο •   3 ώριμες ντομάτες, περασμένες στο μούλτι •   1 κ. σ. πελτέ •   1 φλ. τσαγιού γεμάτο χυποπίτες •   1 πρέζα ζάχαρη •   αλάτι - φρεσκοτριμένο πιπέρι •   3½ λίτρα νερό Εκτέλεση Πλένουμε και κόβουμε το κρέας σε ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Τα φαγητά της γιαγιάς


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

βεργαδι, τουτουμακια, πως να μαγειρεψω προβατινα, βεργαδι τι ειναι, βεργαδι συνταγες, ζυγουρι κοκκινιστο με μακαρονια, πως μαγηρευεται το βεργαδη, ζυγουρι με χυλοπιτες, τι είναι το ζυγουρι, συνταγες για ζυγουρι κοκκινιστο, ζυγουρι κοκκινιστο στη γαστρα, συνταγή για βεργαδι, κρεας βεργαδι, Syntagi gia bergadi, βεργαδι κοκκινιστο, βεργαδι σουπα, βεργαδι βραστο συνταγη, πως μαγειρευω ζυγουρι, χοντρο με τουτουμακια, χοντρο ζυγουρι ασπρο, πως να μαγειρεψω ζυγουρι, τι ειναι το βεργαδι, πως να μαγειρεψω το ζυγουρι, πως φτιαχνουμε το βραστο προβατινα, πως φτιαχνω τουτουμακια, χιλοπιτες με κρεας, συνταγες για βεργαδι, πως μαγειρευετε το ζυγουρι, προβατινα χυλοπιτες, να ψτιαξο τουτου ακια, βεργαδι βραστό, βετουλι βραστο, βετουλι η ζυγουρι, βετουλι κοκινιστο, βετουλι κοκκινιστο, βετουλι στη γαστρα με λαχανικα, βετουλι τι ειναι, διαφορες σε ζυγουρι και βεργαδι, ζυγουρι κοκκινιστο στην κατσαρολαα αργυρω, ζυγουρι κοκκινιστο συνταγη

Tags: , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading