Βεργάδι με χυλοπίτες (τουτουμάκια)

14 Δεκεμβρίου 2012
By
Η γιαγιά μου το έλεγε βεργάδι με τουτουμάκια και συνήθως το ᾿φτιαχνε με χοντρό. Γίνεται και με κατσίκι ή αρνί, αλλά με βετούλι ή ζυγούρι γίνεται νοστιμότερο, γιατί το περισσότερο λίπος που έχουν τα μεγαλύτερα ζώα, κάνει τη διαφορά στη γεύση. Βεργάδι με χυλοπίτες (τουτουμάκια) Υλικά •   1200 γρ. βεργάδι ή βετούλι •   2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια, ολόκληρα •   2 πατάτες ολόκληρες •   2 καρότα ολόκληρα •   4 κλωνάρια σέλινο •   1 ώριμη ντομάτα ολόκληρη •   3 κ. σ. ελαιόλαδο •   3 ώριμες ντομάτες, περασμένες στο μούλτι •   1 κ. σ. πελτέ •   1 φλ. τσαγιού γεμάτο χυποπίτες •   1 πρέζα ζάχαρη •   αλάτι - φρεσκοτριμένο πιπέρι •   3½ λίτρα νερό Εκτέλεση Πλένουμε και κόβουμε το κρέας σε ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Τα φαγητά της γιαγιάς


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

βεργαδι, τουτουμακια, πως να μαγειρεψω προβατινα, βεργαδι τι ειναι, ζυγουρι κοκκινιστο με μακαρονια, βεργαδι κοκκινιστο, συνταγες για βεργαδι, βεργαδη σουπα, βεργαδι κοκινιστο, βεργαδη κοκινιστο, ζυγουρι κοκκινιστο κατσαρολα, ζυγουρι κοκκινιστο της αργυρως, ζυγουρι πως να το μαγειρεψω, ζυγουρι στο φουρνο κοκινιστο με μακαρονια, προβατινα χυλοπιτες, ζυγουρι κοκινιστο με ζυμαρικα, βετουλι κοκκινιστο, τι ειναι το ζυγουρι, ζυγουρι στην γαστρα με ζυμαρικο

Tags: , , , , ,

Comments are closed.