Βασιλόπιτα-κέικ με ζαχαρωμένα φρούτα

30 Δεκεμβρίου 2015
By
Υλικά
  • 1 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (ή για όλες τις χρήσεις συν μπέικιν πάουντερ)
  • 2 πακέτα (2 x 250γρ.) φρέσκο βούτυρο
  • 8 αυγά μεγάλα
  • 5 φλ. ζάχαρη
  • 1/2 κ.τ.γλ αλάτι
  • 1 μεγάλο πορτοκάλι, ξύσμα και χυμό
  • 1 λεμόνι, ξύσμα
  • 2 κεσεδάκια γιαούρτι πρόβειο (πετάω την πέτσα)
  • 1 φλ. γάλα
  • 3 βανιλίνες
  • ½ φλ. απόσταγμα τσίπουρου παλαιωμένο
  • 2 φλ. ψιλοκομμένα φρουί γλασέ (παπάγια, κίτρο, κράνμπερις)
  • 2 φλ. αμύγδαλα φιλέ ελαφρώς καβουρδισμένα
Εκτέλεση: Προθερμαίνω τον φούρνο στους 180 βαθμούς (με αέρα). Ψιλοκόβω

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Protagon.gr » Κουζίνα


GD Star Rating
loading...

Tags:

Τα σχόλια σας