Βασιλόπιτα κέικ γεμιστό
Για την επικάλυψη: Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνω τη μαργαρίνη σε χαμηλή φωτιά μέχρι να ...

Υλικά:
- Για 16 κομμάτια
- Για το κέικ
- 4 αυγά (προτιμήστε βιολογικά)
- 300 γρ. ζάχαρη
- 200 γρ. μαργαρίνη Βιτάμ, λιωμένη (χωρίς όμως να κάψει) και κρυωμένη
- 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 300 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1 κουτ. σούπας μπέικιν πάουντερ
- 200 γρ. κουβερτούρα 55% κακάο, τριμμένη στη χονδρή πλευρά του τρίφτη
- 115 γρ. φουντούκια, τριμμένα στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν σκόνη
- 4 κουτ. σούπας καστανή ζάχαρη
- ½ κουτ. γλυκού κανέλα, σε σκόνη
- Για την επικάλυψη
- 100 γρ. μαργαρίνη
- 60 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 60 γρ. καρυδόψιχα, ψιλοκοπανισμένη
- 100 γρ. σοκολάτα γάλακτος, τριμμμένη στην χονδρή πλευρά του τρίφτη
- 3 κουτ. σούπας καστανή ζάχαρη
- ½ κουτ. γλυκού κανέλα σε σκόνη
- ζάχαρη άχνη και σκόνη κακάο, ανακατεμένα και κοσκινισμένα, για το πασπάλισμα
Εκτέλεση:
GD Star Rating
loading...
loading...