ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΚΕΙΚ ΜΕ ΓΛΑΣΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

18 Δεκεμβρίου 2013
By
ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΚΕΙΚ ΜΕ ΓΛΑΣΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
ΥΛΙΚΑ:
  • 1 Πακετο μαργαρινη(βιταμ)σε θερμοκρασια δωματιου μαλακο.
  • ½ κιλο αλευρι  φαρινα
  • ½ φλυτζανι καρυδοψιχα  περασμενη στο μουλτι.
  • 1 ποτηρι ζαχαρη
  • 1 ποτηρι γαλα
  • 6 αυγα
  • 1 βανιλια
  • ½ λεμονι το ξυσμα του
  • 1 φακελακι μπεικιν παουντερ
  • Για το Γλασο σοκολατας:
  • 200γρ.σοκολατα κουβερτουρα
  • ½ φλυτζανι  κρεμα γαλακτος
  • 1 βανιλια.
  • ½ πορτοκαλι το ξυσμα του
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπατε καλα στο μιξερ το βουτηρο με τη ζαχαρη,να αφρατεψει.Προσθετετε τα ...
 

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: lixoudis(λιχουδης)


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ακης πετρετζικης βασιλοπιτα με σοκολατα, Ακης πετρετζικης λευκό γλασο, βασιλοπιτα με σοκολατα ακης πετρετζικης, Πως φτιαχνεται το γλασο για βασιλοπιτα ακης πετρετζικης, βασιλοπιτα με γλασο επικαλυψη, ασπρο γλασο για βασιλοπιτα αργυρω, βασιλοπιτα με σοκολατα υλικα ακης, βασιλοπιτα με σοκολατα ακης, λευκο γλασο σοκολατασ αρησ πετρετζικησ, πετρετζικης γλασο για βασιλοπιτα, πετρετζικης κουβερτούρα επικάλυψη βασιλόπιτας, πετρετζικησ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2013, γλασο σοκολατασ του ακη, γλασσο για βασιλοπιτα, κεικ ολο σοκολατας με γλασσο, πετρετζικης φροστιγκ, κεικ σοκολατας βασιλοπιτα ακη, σοκολατενιο γλασο χωρις κρεμα γαλακτος ακης πετρετζικης, πετρετζικησ ασπρο γλασο σοκολατασ, σοκολατένια βασιλόπιτα άκης πετρετζίκης, πετρετζικης βασιλοπιτα κεικ γλασο, γλασο με κουβερτουρα, γλασο λεμονιου ακης, ακισ πετρεζικισ ασπρο γλασο, αργυρο γλασο λευκο, ασπρο γλασο γ βασιλοπιτα, ασπρο γλασο σοκολατασ πετρετζικησ, βασιλοπιτα ακης πετρετζικης με σοκολατα, βασιλοπιτα αργυρω λευκο γλασο, βασιλοπιτα κεικ με γλασο σοκολατα ακης πετρετζικης 2013, βασιλοπιτα μαργαρινη, βασιλοπιτα με λευκο γλασο αργυρω, βασιλοπιτα με πορτοκαλι αργυρο, βασιλοπιτα με σοκολατα πετρετζικης, βασιλοπιτα σοκολατα πετρετζικης, γλασο βασιλοπιτας ακη πετρετζικη, γλασο για κεικ μαλακο, τζηζ κεικ λεμονι ακης πετρετζικης

Tags: , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading