Βασική συνταγή για πανακότα… παντός τύπου χωρίς ζελατίνη

20 Απριλίου 2012
By

Για να είμαι ειλικρινής δεν πίστευα ότι η πανακότα ήταν ένα τόσο εύκολο και απλό γλυκό. Επιπλεόν, έχει τη δυνατότητα πολλαπλών γεύσεων και σαλτσών που την καθιστά ένα γλυκό για όλα τα γούστα!
Η συνταγή απλούστατη και πολλαπλώς επιβεβαιωμένη! 900γρ κρέμα γάλακτος, 100γρ γάλα, 200γρ ζάχαρη, 1 στικ φρέσκιας βανίλιας και ... 2-3γρ αγάρ αγάρ (ή αλλιώς 40γρ ζελατίνη).

Επειδή έχω ένα θέμα με τη ζελατίνη και δεν μου αρέσει προτιμώ να χρησιμοποιήσω αγάρ αγάρ, το οποίο είναι φυτικό προϊόν, φύκι σε σκόνη που χρησιμοποιείται χιλιάδες χρόνια τώρα στην Ιαπωνία. Η επιλογή είναι δική σας. Το αγάρ αγάρ το βρίσκεται στα καλά μπαχαράδικα.

Ζεσταίνω ελαφρώς την ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Οι καλύτερες συνταγές μου


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

αγαρ αγαρ συνταγες, πανακοτα στελιος παρλιαρος, ζελατινη εχει γλουτενη, πανακοτα κλασικη συνταγη, panakota klasikh, πως χρησιμοποιείται το αγαρ αγαρ στα φαγητά, πανακοτα χωρις ζελατινη γινεται, πανακοτα αγαρ αγαρ, πανα κοτα συνταγη, πανα κοτα, κλασικη συνταγη πανακοτας, κλασική πανακότα παρλιαρου, εχει γλουτενη η ζελατινη, sidagi panakota, panakota syntagi, συνταγη για πανακοτα με αγαρ αγαρ

Tags: , , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading