Βασική συνταγή για πανακότα… παντός τύπου χωρίς ζελατίνη

20 Απριλίου 2012
By

Για να είμαι ειλικρινής δεν πίστευα ότι η πανακότα ήταν ένα τόσο εύκολο και απλό γλυκό. Επιπλεόν, έχει τη δυνατότητα πολλαπλών γεύσεων και σαλτσών που την καθιστά ένα γλυκό για όλα τα γούστα!
Η συνταγή απλούστατη και πολλαπλώς επιβεβαιωμένη! 900γρ κρέμα γάλακτος, 100γρ γάλα, 200γρ ζάχαρη, 1 στικ φρέσκιας βανίλιας και ... 2-3γρ αγάρ αγάρ (ή αλλιώς 40γρ ζελατίνη).

Επειδή έχω ένα θέμα με τη ζελατίνη και δεν μου αρέσει προτιμώ να χρησιμοποιήσω αγάρ αγάρ, το οποίο είναι φυτικό προϊόν, φύκι σε σκόνη που χρησιμοποιείται χιλιάδες χρόνια τώρα στην Ιαπωνία. Η επιλογή είναι δική σας. Το αγάρ αγάρ το βρίσκεται στα καλά μπαχαράδικα.

Ζεσταίνω ελαφρώς την ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Οι καλύτερες συνταγές μου


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

αγαρ αγαρ συνταγες, στελιος παρλιαρος πανακοτα, πανακοτα κλασικη, πανακοτα στελιος παρλιαρος, πανακοτα klassiki suntagi, πανα κοτα γλυκο, πως χρησιμοποιουμε το αγαρ αγαρ, πως χρησιμοποιω το αγαρ αγαρ, ζελατινη εχει γλουτενη, βασική συνταγή για πανακότα, πανακοτα κλασικη συνταγη, πως χρησιμοποιείται το αγαρ αγαρ στα φαγητά, πως χρησιμοποιώ το άγαρ-άγαρ, πανακοτα κλασσικη συνταγη, panakota klasikh, πανα κοτα συνταγη, πανα κοτα, κλασική πανακότα παρλιαρου, εχει γλουτενη η ζελατινη, sidagi panakota, συνταγη πανακοτας κλασσικη

Tags: , , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading