Αφράτη Ζύμη για Πίτσα

24 Σεπτεμβρίου 2011
By

Εχθές το βράδυ δοκιμάσαμε μια νέα συνταγή για ζύμη πίτσας η οποία καταγράφηκε σαν μεγάλη επιτυχία! Ένα θέμα μόνο υπάρχει… ο χρόνος προετοιμασίας… η ζύμη θέλει περίπου 2 ώρες φούσκωμα… οπότε… ξεκινήστε νωρίς!

Η επιλογή των υλικών για τη “διακόσμηση” είναι δική σας!Υλικά :

για δύο μεσαίες ή μια πολύ μεγάλη πίτσα (χρησιμοποίησα το ταψί της κουζίνας)

  • 1/2 κιλό αλεύρι σκληρό Μύλοι Αγίου Γεωργίου
  • 2 κ.γ. αλάτι
  • 2 κούπες χλιαρό νερό
  • 4,5 κ.γ. ξηρή μαγιά

Εκτέλεση :

  1. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το βάζουμε στον κάδο του μίξερ μαζί με το αλάτι
  2. Διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό νερό… προσοχή το νερό να μην είναι καυτό γιατί θα καταστραφεί η μαγιά
  3. Τοποθετούμε στο μίξερ το άγκιστρο ζύμης και προσθέτουμε σε μεσαία ταχύτητα το μείγμα νερού μαγιάς στο αλεύρι
  4. Ζυμώνουμε για 10 λεπτά. Αν χρειάζεται προσθέτουμε λίγο αλεύρι ακόμα
  5. Αφήνουμε τη ζύμη στον κάδο του μίξερ σκεπάζοντας τον με πετσέτα, ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: DemiDeli


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

επαγγελματικη ζυμη για πιτσα, επαγγελματικη ζυμη πιτσας, ζυμη πιτσας επαγγελματικη, ζυμη πιτσασ με σοδα, συνταγη για πιτσα επαγγελματικη, επαγγελματικο αλευρι για πιτσα, αγιου γεωργιου αλευρι επαγγελματικα καταλογος, syntagi gia pizza epaggelmatiki, epaggelmatikh pizza, epagelmatiki zimi pitsas

Tags: , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading