Αφράτη Ζύμη για Πίτσα

24 Σεπτεμβρίου 2011
By

Εχθές το βράδυ δοκιμάσαμε μια νέα συνταγή για ζύμη πίτσας η οποία καταγράφηκε σαν μεγάλη επιτυχία! Ένα θέμα μόνο υπάρχει… ο χρόνος προετοιμασίας… η ζύμη θέλει περίπου 2 ώρες φούσκωμα… οπότε… ξεκινήστε νωρίς!

Η επιλογή των υλικών για τη “διακόσμηση” είναι δική σας!Υλικά :

για δύο μεσαίες ή μια πολύ μεγάλη πίτσα (χρησιμοποίησα το ταψί της κουζίνας)

  • 1/2 κιλό αλεύρι σκληρό Μύλοι Αγίου Γεωργίου
  • 2 κ.γ. αλάτι
  • 2 κούπες χλιαρό νερό
  • 4,5 κ.γ. ξηρή μαγιά

Εκτέλεση :

  1. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το βάζουμε στον κάδο του μίξερ μαζί με το αλάτι
  2. Διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό νερό… προσοχή το νερό να μην είναι καυτό γιατί θα καταστραφεί η μαγιά
  3. Τοποθετούμε στο μίξερ το άγκιστρο ζύμης και προσθέτουμε σε μεσαία ταχύτητα το μείγμα νερού μαγιάς στο αλεύρι
  4. Ζυμώνουμε για 10 λεπτά. Αν χρειάζεται προσθέτουμε λίγο αλεύρι ακόμα
  5. Αφήνουμε τη ζύμη στον κάδο του μίξερ σκεπάζοντας τον με πετσέτα, ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: DemiDeli


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

επαγγελματικη ζυμη για πιτσα, επαγγελματικη ζυμη πιτσας, ζυμη για πιτσα επαγγελματικη, επαγγελματικη πιτσα, ζυμη για επαγγελματικη πιτσα, ζυμη για πιτσα με σοδα, επαγγελματικη συνταγη πιτσας, ζυμη πιτσασ με σοδα, συνταγή για επαγγελματική πίτσα, συνταγη για πιτσα επαγγελματικη, επαγγελματικο ζυμαρι πιτσας, ζυμη πιτσας επαγγελματικη, ζυμη επαγγελματικης πιτσας, ηκαλυτερηεπαγγελματικησυνταγηζυμαριπιτσα, epagelmatiki zimi pitsas, επαγγελματικι ζυμη για πιτσα, αλευρι για πιτσα μυλοι αγ γεωργιου, αγιου γεωργιου αλευρι επαγγελματικα καταλογος, syntagi gia pizza epaggelmatiki, syntag;h gia pitsa myloi ag gevrgioy, epaggelmatikh pizza, συνταγη πιτσα απο μυλοι αγ γεωργιου

Tags: , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading