Αφράτα μπιφτέκια χωρίς ψωμί

15 Μαρτίου 2012
By

Φτιάξτε το μείγμα αποβραδίς, για να το έχετε έτοιμο αύριο...

Διαδικασία Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τον κιμά, τα τριμμένα κρεμμύδια, το γιαούρτι, το μαϊντανό, τη ρίγανη και τη σόδα και νοστιμίζουμε με αλατοπίπερο. Ζυμώνουμε σχολαστικά, ώστε να αναμειχθούν πολύ καλά τα υλικά και σκεπάζουμε το μπολ με διάφανη μεμβράνη. Το βάζουμε στο ψυγείο για ένα βράδυ. Σ' αυτό το διάστημα, το μείγμα θα αφρατέψει από το συνδυασμό σόδας και γιαουρτιού.

 

Την επόμενη ημέρα βγάζουμε το μείγμα από το ψυγείο και πλάθουμε μέτρια μπιφτέκια. Αν τα ψήσουμε στο γκριλ, τα αλείφουμε με 1 - 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο (συνολικά), τα βάζουμε σε ταψάκι και ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μπιφτεκια με γιαουρτι, μπιφτεκια αφρατα, μπιφτεκια χωρισ φρυγανια, πως φτιαχνω μπιφτεκια, αφρατα μπιφτεκια με γιαουρτι, πως φτιαχνουμε μπιφτεκια, μπιφτέκια με αλεύρι, πως να φτιαξω μπιφτεκια, μπιφτεκια αφρατα με γιαουρτι, μπιφτεκια με γιαουρτι και σοδα, μπιφτεκια με σοδα, μπιφτεκια γιαουρτι, παραδοσιακα μπιφτεκια συνταγη, μπιφτεκια αργυρος, μπιφτεκι με γιαουρτι, αφρατα μπιφτεκια χωρις ψωμι, συνταγες χωρις αλατι, φτιαχνω μπιφτεκια

Tags: , , , , ,

Comments are closed.