Ασιατικό σουβλάκι τόνου!

28 Ιουλίου 2014
By

Υλικά:

  • 500γρ. φρέσκο φιλέτο τόνου χωρίς πέτσα και κόκαλο
  • 3 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας
  • 3 κουταλιές της σούπας νερό
  • 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι ή ψιλοκομμένο φρέσκο σχοινόπρασο
  • 2 κουταλάκια του γλυκού τριμμένο φρέσκο τζίντζερ
  • 1 φλιτζάνι φρέσκο ανανά κομμένο σε κύβους
  • 1 μέτρια κόκκινη ή πράσινη γλυκιά πιπεριά, κομμένη σε κύβους
  • 6 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε μεγάλα κομμάτια
  • 1/4 φλιτζανιού μέλι
Εκτέλεση: Κόβουμε το φιλέτο τόνου σε μπουκιές. Τοποθετούμε τις μπουκιές τόνου σε μια μεγάλη καθαρή ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η αίσθηση της γεύσης


GD Star Rating
loading...

Tags: ,

Τα σχόλια σας