Αρωματικό σιρόπι και ζεστό κόκκινο κρασί

1 Ιανουαρίου 2013
By
Kλείστε τα φρούτα του χειµώνα σε ένα µπουκάλι και αρωµατίστε το κρασί, το τσάι, τη σοκολάτα σας ή τα σιροπιαστά κέικ σας. Σωστό ελιξίριο! Υλικά (για ένα µπουκάλι 1.200 ml)
  • 6 µανταρίνια κληµεντίνες, κοµµένα στα 4 (µε τη φλούδα)
  • 2 πορτοκάλια, κοµµένα σε φέτες (µε τη φλούδα)
  • χυµός από 1 νεράντζι
  • 1 κοµµάτι πιπερόριζα, σε φέτες
  • 2 ξυλάκια κανέλας
  • 1 µοσχοκάρυδο, σπασµένο
  • 4 γαρίφαλα
  • 10 κόκκοι µαύρου πιπεριού
  • 4 κεδροκούκουτσα
  • 1 αστεροειδής γλυκάνισος
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 500 γρ. ζάχαρη
  • 1 λίτρο νερό
Εκτλεση Σε κατσαρόλα, µε κλειστό καπάκι, σε χαµηλή φωτιά, βάζουµε όλα τα υλικά, εκτός από το νερό, και τα σκεπάζουµε µε τη ζάχαρη. Τα αφήνουµε να ζεσταθούν και τα ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Gourmet


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

σιροπι κρασιου παρλιαροσ, σιρόπι κρασιού, παρφαι μαστιχα παρλιαρου, μπεσαμέλ τσελεμεντέ, παγωτο παρφαι, σιροπι ζεστο κρασι, πως φτιαχνω σιροπι απο κοκκινο κρασι;, παρλιαροσ παγωτο με σιροπι απο κοκκινο κρασι, παγωτο παρφαι με σιροπι κρασιου παρλιαρος, παγωτο με σιροπι κρασι παρλιαρος, παγωτο μαστιχα με σως κρασιου, ζεστό κρασί με σιρόπι

Tags: , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading