Αρωματικές χοιρινές σπαλομπριζόλες γάστρας

5 Οκτωβρίου 2012
By
Οι σημερινές χοιρινές σπαλομπριζόλες  ...δεν υπάρχουν!!!  Ικανοποιούν απίστευτα τον ουρανίσκο αλλά και τα δόντια μας!! Είναι τόσο μαλακές, μα τόσο μαλακές!!! Κι αυτό οφείλεται στον τρόπο ψησίματος που μου τον υπέδειξε ένας καταπληκτικός σεφ. Αν κι εγώ τον εφάρμοσα ελαφρώς τροποποιημένο για να βολεύει περισσότερο σε σπιτική κουζίνα και όχι εστιατορίου το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό, τόσο από γεύση όσο και από υφή του κρέατος. Για πρώτη φορά το κρέας διαχωριζόταν, σχεδόν με το άγγιγμα, από το κόκκαλο και ήταν απίστευτα ψημένο ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία του. Ο χειροποίητος πουρές πατάτας που δεν ήταν τέλεια πολτοποιημένος αλλά είχα αφήσει επίτηδες και μερικά ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Tante Kiki


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

σπαλομπριζόλα αργυρω, σπαλομπριζόλα χοιρινη, σπαλομπριζολα στη γαστρα, σπαλομπριζολες χοιρινες, χοιρινη σπαλομπριζολα, σπαλομπριζόλα χοιρινη φουρνου, spalomprizola sintages, σπαλομπριζολες στη γαστρα, gordon ramsay χοιρινο μπριζολα, σπαλομπριζολα γιουβετσι, σπαλομπριζολες αργυρω, σπαλομπριζολα στη γαστρα λαζαρου, σπαλομπριχολες αργυρο, συνταγη σπαλομπριζολεσ, spalomprizola, χοιρινο gordon ramsay

Tags: , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading