Αρωματικές πατάτες φούρνου με τη φλούδα

30 Μαΐου 2011
By
Υλικά για ένα μεγάλο ταψί

περίπου 30 μικρές στρογγυλές πατατούλες
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη light
1 κουταλιά της σούπας πάπρικα γλυκιά
½ κουταλάκι του γλυκού τριμμένο μοσχοκάρυδο
1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
1 κουταλιά της σούπας θυμάρι
1 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού νοστιμιά Maggi
1 κρασοπότηρο λευκό κρασί
1 φλιτζάνι άνηθο για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Βάζετε τις πατάτες σε μια λεκάνη με νερό και τις αφήνετε για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, με ένα καθαρό σφουγγαράκι τις τρίβετε καλά ώστε να φύγει όλο το χώμα από τη φλούδα τους, και τις πλένετε πολύ καλά με άφθονο νερό. Βάζετε τις πατάτες και πάλι σε μια μεγάλη λεκάνη και ρίχνετε αρχικά το ελαιόλαδο και ανακατεύετε, και στη συνέχεια όλα τα μυρωδικά εκτός από τον φρέσκο άνηθο. Ανακατεύετε καλά να πάνε τα υλικά παντού σε όλες τις πατάτες.Τέλος τις αδειάζετε σ’ ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Nosy-Νοστιμιές


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

maggi συνταγες, πατάτες στο φούρνο πετρετζικης, συνταγες maggi, maggi νοστιμια

Tags: , , , , , ,

Τα σχόλια σας