Αρνάκι στη Λαδόκολλα

8 Ιουνίου 2012
By
Το Αρνάκι στη λαδόκολλα με τυρί και λαχανικά είναι ένας λαχταριστός, εκλεκτός μεζές που πάντα μας ενθουσιάζει, διότι το κρέας είναι καλοψημένο αλλά μαλακό, ενώ το τυρί και τα λαχανικά του προσθέτουν γεύση και αρώματα.
Είναι ένα εύκολο φαγητό, διότι μπορούμε να μαρινάρουμε το κρέας από το βράδυ, να το τυλίξουμε και να το ψήσουμε το πρωί.
Το ιδανικό είναι να μας το ψήσει, κατόπιν βέβαια συνεννοήσεως, ο φούρνος της γειτονιάς κι εμείς, ελεύθεροι, να απολαύσουμε ένα υπέροχο καλοκαιρινό πρωινό, όπως το θέλουμε!
Το μεσημέρι θα μας περιμένει έτοιμο να το ανοίξουμε ζεστό πάνω στο τραπέζι μας, να πλημμυρίσουν τα αρώματά του την ατμόσφαιρα και ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Τα ταξίδια μου


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

arni stin ladokola, arnaki sti ladokola, αρνι στη λαδοκολλα ακης πετρετζικης, ακης πεντρετζικης, αρνακι στη λαδοκολα ακης πετρετζικης, αρνι στη λαδόκολλα ακης, αρνι αλουμινοχαρτο, αρνακι στη λαδοκολλα ακης, αρνακι στη λαδόκολλα, αρνακι στο φουρνο Ακης Πετρετζικης, αρνάκι λαδόκολλα άκης, paradosiako arnaki sti ladokola, arni sthn ladokola, ακης πετρετζικης κατσικι, πετρετζικης αρνακι, μπουτι αρνι ακης πετρετζικης, μαγειριτσα Ακης Πεντρετζικης, κατσικι λαδοκολλα ακης, κατσικι λαδοκολα ακης, arni sthn ladokolla, αρνι λαδοκολα, arni stin ladoklola, αρνι ακης, arni stin ladokola me kefalgraviera, ΑΡΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΑ ΛΑΖΑΡΟΥ VIDEO, ακης πετρετζικης αρνακι στην λαδοκολα, χταποδι στη λαδοκολλα πετρετζικης

Tags: , , , , , , , ,

Comments are closed.