Αρνάκι στη Λαδόκολλα

8 Ιουνίου 2012
By
Το Αρνάκι στη λαδόκολλα με τυρί και λαχανικά είναι ένας λαχταριστός, εκλεκτός μεζές που πάντα μας ενθουσιάζει, διότι το κρέας είναι καλοψημένο αλλά μαλακό, ενώ το τυρί και τα λαχανικά του προσθέτουν γεύση και αρώματα.
Είναι ένα εύκολο φαγητό, διότι μπορούμε να μαρινάρουμε το κρέας από το βράδυ, να το τυλίξουμε και να το ψήσουμε το πρωί.
Το ιδανικό είναι να μας το ψήσει, κατόπιν βέβαια συνεννοήσεως, ο φούρνος της γειτονιάς κι εμείς, ελεύθεροι, να απολαύσουμε ένα υπέροχο καλοκαιρινό πρωινό, όπως το θέλουμε!
Το μεσημέρι θα μας περιμένει έτοιμο να το ανοίξουμε ζεστό πάνω στο τραπέζι μας, να πλημμυρίσουν τα αρώματά του την ατμόσφαιρα και ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Τα ταξίδια μου


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

arni stin ladokola, arnaki sti ladokola, αρνι στη λαδοκολλα ακης πετρετζικης, ακης πεντρετζικης, αρνι στη λαδόκολλα ακης, αρνακι στη λαδοκολα ακης πετρετζικης, αρνακι στο φουρνο Ακης Πετρετζικης, αρνακι στη λαδοκολλα ακης, αρνακι στη λαδόκολλα, αρνι αλουμινοχαρτο, paradosiako arnaki sti ladokola, arni sthn ladokola, κατσικι λαδοκολα ακης, μαγειριτσα Ακης Πεντρετζικης, μπουτι αρνι ακης πετρετζικης, πετρετζικης αρνακι, κατσικι λαδοκολλα ακης, αρνι λαδοκολα, αρνι ακης, ΑΡΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΑ ΛΑΖΑΡΟΥ VIDEO, ακης πετρετζικης κατσικι, ακης πετρετζικης αρνακι στην λαδοκολα, arni stin ladokola me kefalgraviera, arni stin ladoklola, arni sthn ladokolla, χταποδι στη λαδοκολλα πετρετζικης

Tags: , , , , , , , ,

Comments are closed.