Αρνάκι στη Λαδόκολλα

8 Ιουνίου 2012
By
Το Αρνάκι στη λαδόκολλα με τυρί και λαχανικά είναι ένας λαχταριστός, εκλεκτός μεζές που πάντα μας ενθουσιάζει, διότι το κρέας είναι καλοψημένο αλλά μαλακό, ενώ το τυρί και τα λαχανικά του προσθέτουν γεύση και αρώματα.
Είναι ένα εύκολο φαγητό, διότι μπορούμε να μαρινάρουμε το κρέας από το βράδυ, να το τυλίξουμε και να το ψήσουμε το πρωί.
Το ιδανικό είναι να μας το ψήσει, κατόπιν βέβαια συνεννοήσεως, ο φούρνος της γειτονιάς κι εμείς, ελεύθεροι, να απολαύσουμε ένα υπέροχο καλοκαιρινό πρωινό, όπως το θέλουμε!
Το μεσημέρι θα μας περιμένει έτοιμο να το ανοίξουμε ζεστό πάνω στο τραπέζι μας, να πλημμυρίσουν τα αρώματά του την ατμόσφαιρα και ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Τα ταξίδια μου


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

arni stin ladokola, arnaki sti ladokola, αρνι στη λαδοκολλα ακης πετρετζικης, αρνι στη λαδόκολλα ακης, αρνακι στη λαδόκολλα, αρνακι στη λαδοκολλα ακης, κατσικι λαδοκολλα ακης, μαγειριτσα Ακης Πεντρετζικης, αρνι στην λαδοκολλα, χταποδι στη λαδοκολλα πετρετζικης, κατσικι λαδοκολα ακης, αρνι λαδοκολα, ΑΡΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΑ ΛΑΖΑΡΟΥ VIDEO, ακης πετρετζικης κατσικι, ακης πεντρετζικης, arni sthn ladokolla, arnaki stin ladokola, ψητο αρνι στη λαδοκολλα ακης

Tags: , , , , , , , ,

Comments are closed.